Måndagsnattens tenniskvartsfinal i Australiska Öppna 2022 mellan Denis Shapovalov och Rafael Nadal ses bäst via live stream hos ett par av Sveriges största spelbolag. Streama Denis Shapovalov – Rafael Nadal i Australian Open 2022 i direktsändning med matchstart kl. 01:00 (svensk tid) tisdag morgon 25 januari. Titta på Grand Slam tennis från Australien nu!

Australiska Öppna 2022 live stream

Frånvaron av Novak Djokovic har inte påverkat intresset för Australiska Öppna 2022. Nu när kvartsfinalerna spelas blir nattens match mellan fjortonde-rankade kanadensaren Denis Shapovalov och spanske världsfemman Rafael Nadal extra intressant. Australian Open live stream är därför extra värdefullt att ha tillgång till. Extraordinärt lattjo lajban är det att vi svenskar kan se tennismatcherna från Australian Open 2022 i livesändning hos Unibet och Bet365 utan krångel. Regga konto enkelt och kostnadsfritt samt plocka din öppningsbonus så är det bara att streama tennisturneringen Australiska Öppna helt fritt.

Unibet erbjuder 100 kronor gratisspel på sport och Bet365 bjussar oss på 100 % bonus upp till 1 250 kr i spelkrediter.

Denis Shapovalov – Rafael Nadal 25/1

Det skiljer 13 år mellan Denis Shapovalov och Rafael Nadal och det blir spännande att se hur den här kvartsfinalen i Australiska Öppna 2022 slutar. Mycket trevligt är att se Rafael Nadal spela i Australiska Öppna då han emellanåt dras med skador. Men nu är han både spelsugen och i matchform vilket gläder oss oerhört. Självklart vill vi ännu en gång uppleva en av världens genom tiderna bästa tennisspelare slåss om en Grand Slam titel. Men 22-årige Denis Shapovalov från Kanada blir troligtvis ingen lätt munsbit för 35-årige Rafael Nadal.

Att det blir över 3,5 set i machen Denis Shapovalov – Rafael Nadal tippar vi med odds 1.63 hos Unibet.

Streama tennis live 2022

Vi har tidigare skrivit om att streama Australian Open live. Så du ska inte behöva missa en enda match framöver i en av världens fyra Grand Slam tennisturneringar. Ännu mer finns att läsa om tennisturneringen från Australien på wikipedia här. Släng dig in i hetluften och titta på Australiska Öppna live stream 2022 med en gång!

Australiska Öppna live stream