Handbolls-EM 2022 fortsätter nu med helt avgörande nordiska mötet Sverige – Norge som ses via live stream tisdag 25 januari med avkast kl. 20:30. Vinnaren mellan Sverige och Norge får spela semifinal i årets Europamästerskap i handboll för herrar. Streama Sverige – Norge live utan förbehåll direkt hos fler av spelbolagen med svenska licenser!

Sverige – Norge Live Stream 25/1

Hett om öronen får vi förvänta oss en kväll som denna när två trätobröder inom sportens värld som Sverige och Norge möts. Särskilt spänningsfyllt och pulshöjande blir det att se på Sverige – Norge live stream just idag då matchen i Handbolls-EM är helt avgörande för vilken av nationerna som går till semifinal. Streama avgörandet och håll nu tummarna för svensk seger.

Registrera dig (utan kostnad) och ta din välkomstbonus:

Bet365 erbjuder 100 % bonus upp till 1 250 kr i spelkrediter.
Unibet erbjuder 100 kronor gratisspel på sport.

Handbolls-EM tisdag 25 januari

15:30 Polen – Spanien
18:00 Tyskland – Ryssland
20:30 Sverige – Norge

EM-handbollstipset Sverige Norge 2022

Både Sverige och Norge tog med sig en förlustmatch in i den nu pågående mellanrundan i handbolls-EM 2022. När nu den sista och avgörande handbollsmatchen ska spelas mellan just Sverige och Norge så är det högst sannolikt så att det är en direkt avgörande match för vem som får semifinalplatsen i sin hand. Förloraren får spela match om 5-6 platsen i EM-turneringen.

Spanien matchen avgör också

Det vill säga om inte nu Spanien förlorar sin sista match idag mot Polen, för då får både Sverige och Norge spela varsin semifinal vilket vore hur kul och häftigt som helst. Men troligtvis vinner Spanien sin match och det första scenariot gäller. Och slutar mötet Sverige – Norge oavgjort är det tyvärr som så att det blir norskt avancemang till de avslutande medaljkamperna.

Gruppställningen inför avgörandet

Såhär är ställningen inför kvällens EM-matcher i handboll:

  1. Norge 119:100, 6p
  2. Sverige 110:94, 6p
  3. Spanien 110:103, 6p
  4. Ryssland 100:106, 3p
  5. Tyskland 97:105, 2p
  6. Polen 101:129, 1p

Om lag slutar på samma poäng i slutet av säsongen avgörs placering utifrån målskillnad.

Speltipset Sverige Norge odds 3.50

Norge är storfavorit att vinna över Sverige enligt spelbolagen men vi hoppas och tror verkligen att de svenska spelarna kan besegra norrmännen. Svensk vinst spelas med odds 3.50 hos Bet365.

Sverige - Norge Live Stream & Tips Handbolls-EM 25/1

Mer information går att läsa på wikipedia om Europamästerskapet i handboll för herrar.