Sverige – Frankrike live stream 28/1: Anfäkta och anamma, Sverige spelar i handbollssemifinal i EM 28/1! På ett spektakulärt och närapå overkligt sätt så är Sverige i semifinal i handbolls-EM 2022 och vi blickar nu fram emot nöjet att få titta på Sverige – Frankrike live stream fredag 28 januari med avkast kl. 20:30. Speltipset inför Sverige – Frankrike hittar du allra längs ner.

Sverige – Frankrike Live Stream 28/1

Vilket gastkramande avgörande vi fick se i Sveriges match mot Norge senast. Det var vinna eller försvinna som gällde. Och allt såg ut att rinna Sverige ur händerna redan i första halvlek. Med 5 måls underläge med halva matchen kvar, mot segertippade Norge, var vi nog inte många som trodde på blågul seger. Men vilken kämpaglöd och magnifikt spel svenskarna bjöd på sedan. Nu hoppas vi återigen på en svensk stormatch i handbolls-EM, den här gången i semifinal mot Frankrike.

Streama fredagens bägge semifinaler i handbolls-EM 2022 på Bet365 och Unibet. Så himla göt att kunna se Sverige – Frankrike live stream hos de här spelbolagen i vilken skärmenhet man än föredrar och var man än befinner sig. Semifinalerna streamas live under dessa tider:

18:00 Spanien – Danmark
20:30 Frankrike – Sverige

Ingen kostnad för Sverige – Frankrike live stream

Ingen kostnad tillkommer för att streama sport live men du måsta registrera dig (vilket är enkelt och går blixtsnabbt) och sedan göra en valfri insättning till spelkontot för att kunna se på all sport. Men så länge du har någon krona ståendes kvar på kontot så kan du streama massvis med sport för all framtid. Ta din bonus hos det ena eller bägge spelbolagen så är saken kirrad:

Se här ett sammandrag av höjdpunkterna från Sveriges segermatch mot Norge som tog oss till semifinalen:

 

Mer sport att streama live denna fredag

Det är mycket sport du kan streama live hos bet365 och unibet. Förutom dagens glödheta EM-semifinaler i handboll så sänds även dessa sporter och matcher live:

Australiska Öppna semifinaler

04:30 Matteo Berrettini (7) (Italien) – Rafael Nadal (5) (Spanien)
09:30 Stefanos Tsitsipas (4) (Grekland) – Daniil Medvedev (2) (Ryssland)

NHL hockey fredag natt

01:00 Pittsburgh Penguins – Detroit Red Wings
02:00 New York Rangers – Minnesota Wild
02:30 Chicago Blackhawks – Colorado Avalanche
03:00 Arizona Coyotes – Boston Bruins
03:00 Dallas Stars – Washington Capitals

NBA basket fredag natt

01:30 Philadelphia 76ers – Los Angeles Lakers
04:00 Golden State Warriors – Minnesota Timberwolves

Sverige – Frankrike EM-handollstips 28 jan

Efter Sveriges vinst mot Norge vet jag inte vilket uttryck som passar bäst att utbrista. ”Snabler och grobianer” eller ”Det var som topp tusen tunnor”? Vad du än föredrar själv så är det med viss förvåning och stor belåtenhet som vi nu får glädjen att se Sverige spela semifinal mot Frankrike i handbolls-EM 2022.

Med tanke på vilken bragdartad vändning på matchen Sverige gjorde mot Norge så hoppas vi på nya stordåd. Tänk om vi vinner även mot Frankrike och får spela om guldet mot antingen Spanien eller Danmark? Och vi har ju vunnit rätt nyligen mot Frankrike i ett stort mästerskap. För nästan exakt på dagen ett år sedan så besegrade ju Sverige Frankrike i just semifinalen i handbolls-VM 2021. En repris av den 32-26 vinsten skulle sitta väldigt fint. I VM-finalen förlorade då Sverige knappt mot Danmark med 26-24.

Speltipset Frankrike – Sverige 28/1

Vad gäller dagens speltips så tänker vi att Sverige visar upp ett enastånde spel i sina bästa stunder. Samtisigt har Sverige gång på gång under de senaste åren nu visat omvärlden att man är att räkna med i handbollssammanhang igen. Inför EM-semifinalen Frankrike – Sverige tippar vi ännu en gång på svensk vinst med odds 3.50 hos bet365.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet men kan komma att ändras. Kom igen nu Sverige!

 

Sverige - Frankrike Live Stream Handbolls-EM 28/1

Allt om handbolls-EM finns att läsa på eurohandball.com.