NBA All-Star live stream 2022 tilldrar sig vår uppmärksamhet under söndagsnatten då Team LeBron och Team Durant tar sig an varandra i denna årliga amerikanska basketmatch. Streama All-Star matchen i NBA live inatt med uppkast kl. 02:00 21 februari.

NBA All-Star Live Stream

För att se på NBA All-Star live stream 2022 behövs inte särskilt mycket prestation från din sida. För det första kostar det inget att registrera sig hos var sig Bet365 eller Unibet som visar all-star matchen direkt på deras respektive hemsidor och appar. Och för det andra får du vid registrering ett trevligt bonuserbjudande. Omedelbart därefter är det fritt fram att streama görmycket sport, inklusive då nattens NBA All-Star möte Team LeBron – Team Durant. Under tiden du tittar på basketmatchen med världens bästa basketspelare samlade finns också möjligheten att betta live på odds hos samma spelbolag.

Laguppställningar Team LeBron – Team Durant

Kolla in de här laguppställningarna inför NBA All-Star matchen, snacka om stjärnspäckade basketgäng.

Team LeBron

LeBron James (C) (Lakers)
Giannis Antetokounmpo (Bucks)
Stephen Curry (Warriors)
DeMar DeRozan (Bulls)
Nikola Jokic (Nuggets)
Luka Doncic (Mavericks)
Darius Garland (Cavaliers)
Chris Paul (Suns)
Jimmy Butler (Heat)
Donovan Mitchell (Jazz)
Fred VanVleet (Raptors)
Jarrett Allen (Cavaliers)

Team Durant

Joel Embiid (76ers)
Ja Morant (Grizzlies)
Jayson Tatum (Celtics)
Trae Young (Hawks)
Andrew Wiggins (Warriors)
Devin Booker (Suns)
Karl-Anthony (Towns Timberwolves)
Zach LaVine (Bulls)
Dejounte Murray (Spurs)
Khris Middleton (Bucks)
LaMelo Ball (Hornets)
Rudy Gobert (Jazz)

Speltips LeBron – Durant 21/2

På förhand ser onekligen LeBron’s team oerhört starkt ut i jämförelse med Durant teamet. Det är också i enlighet med experter samt bet365’s och unibet’s oddssättningar. På samma sätt känner vi att det i det här läget kanske är smart att hålla oss till insatta bedömare eftersom vi själva inte är superkunniga omalla spelarprofilerna i lagen. Årets vinnartips inför All-star mötet ges därför till Team LeBron med odds 1.42 @ Unibet.

Matchen är avgjord, se här den dramatiska upplösningen:

Extra NBA läsning

Grotta ner dig lite mer i hur du streamar NBA basket i direktsändning här utan att det kostar en massa pengar. Mer information om deltagande spelare går att läsa på nba.com.