Det för tillfället formstarkaste Premier League laget och tillika ligatvåan Liverpool FC möter ligajumbon Norwich i FA-cupen 2/3. Liverpool – Norwich live stream är ståendes högst på spelagendan denna lillördag 2 mars 2022. Och det är en kvartsfinal som står på spel!

Liverpool – Norwich live stream 2/3

I sedvanlig ordning så är överlägset bästa ställena att streama fotboll live på hos bet365 och unibet. Likaså kan du naturligtvis titta på Liverpool – Norwich live stream hos dem också. Registrera dig enkelt och snabbt utan några förbindelser och plocka åt dig av välkomstbonusen så öppnar live streaming tjänsten upp sig för dig.

Streama lillördagsfotboll 2 mars

Verkligen alla nedanstående fotbollsmatcher visas via live streaming på bet365 och unibet.

ENGLAND: FA-cupen
20:15 Luton – Chelsea
20:30 Southampton – West Ham
21:15 Liverpool – Norwich

ITALIEN: Coppa Italia
21:00 Fiorentina – Juventus

SPANIEN: La Liga
21:00 Mallorca – Real Sociedad

SPANIEN: Copa del Rey
21:30 Valencia – Athletic Bilbao

TYSKLAND: DFB Pokal
18:30 Hamburger SV – Karlsruher
18:30 Hannover – RB Leipzig
20:45 Bochum – Freiburg

FRANKRIKE: Coupe de France
21:15 Nantes – Monaco

FA Cup tipset Liverpool – Norwich

Liverpool agerar sannerligen som ett vinnarlag. Inte en enda förlust i varken cup-eller ligaspel sedan 28 december när Leicester besegrade dem i ligan. Nu är man uppe i en magnifik segerrad på 10 vinstmatcher på raken. Tvärtom samlar Norwich på sig förluster på löpande band för tillfället. Tre raka Premier League matcher utan poäng är kanske inte något att förfasas över precis men med tanke på lillördagens tuffa motstånd så ska det mycket till för att bryta förlusttrenden, om än nu i FA-cupen. Särskilt som FA Cup matchen spelas på Liverpools egen fotbollsarena Anfield.

Handikappspel testas på Liverpool -1.5, -2 med odds 1.68 vilket flera spelbolag i skrivande stund erbjuder:

Oddsen är löpande och kan komma att ändras. Men avnjut nu spel på europeisk cupfotboll när den är som bäst!