Inatt mellan 11-12 mars är det dags för NHL igen och vid det här laget vet du säkert om att du kan se på alla hockeymatcherna utan kostnad via live stream direkt på antingen Unibet eller Bet365. Ett tips på ett lockande spelodds inför fredagsnattens match Vancouver Canucks – Washington Capitals bjussar vi på en liten bit ner i inlägget. Se och spela odds på fartfylld hockey ifrån NHL inatt!

NHL live stream inatt 11-12 mars

Vilken match väljer du att streama och spela på i NHL Inatt? Eller kanske rättare sagt, vilka matcher tänker du titta på? Snart är det nämligen nedsläpp i nattens första NHL matcher. Först ut har vi hela åtta matcher att streama live med start 01:00. Sedan radas ytterligare fem matcher upp under tidiga fredagsmorgonen. Därefter inväntar vi helgen med dess sex NHL matcher fredag natt / lördag morgon. Allihop finns att streama live hos Unibet eller Bet365.

NHL fredag 11 mars

01:00
Boston Bruins – Chicago Blackhawks
Buffalo Sabres – Vegas Golden Knights
Carolina Hurricanes – Colorado Avalanche
Detroit Red Wings – Minnesota Wild
Florida Panthers – Philadelphia Flyers
New Jersey Devils – Winnipeg Jets
Ottawa Senators – Seattle Kraken
Toronto Maple Leafs – Arizona Coyotes
01:30
New York Islanders – Columbus Blue Jackets
02:00
Nashville Predators – Anaheim Ducks
St. Louis Blues – New York Rangers
03:00
Calgary Flames – Tampa Bay Lightning
04:30
Los Angeles Kings – San Jose Sharks

NHL lördag 12 mars

01:00
Columbus Blue Jackets – Minnesota Wild
Pittsburgh Penguins – Vegas Golden Knights
01:30
New York Islanders – Winnipeg Jets
04:00
Vancouver Canucks – Washington Capitals
18:30
Nashville Predators – St. Louis Blues
21:00
Carolina Hurricanes – Philadelphia Flyers

NHL tipset inatt 12/3

Vancouver Canucks – Washington Capitals är NHL mötet inatt som vi har i kikarsiktet. Vi siktar in oss lite extra på svenskarna som drabbar samman med varandra. Bland annat har vi Elias Pettersson, Nils Höglander och Oliver Ekman-Larsson i Vancouver Canucks. I Washington Capitals spelar Nicklas Bäckström, Carl Hagelin och Axel Jonsson Fjällby.

Vancouver Canucks har vunnit fem av sina sex senaste matcher och besitter med andra ord en fin form. Med favör dessutom av hemmais i Rogers Arena så tippar vi på hemmaseger för Vancouver Canucks i nattens match mot Washington Capital. Men vi säkrar upp litegrann genom att spela på hemmavinst Inklusive förlängning och straffläggning. Odds 1.93 @ Unibet.

NHL Inatt 11-12 Mars Live Stream & Tips