Se Middlesbrough Chelsea live stream när lagen möts i kvartsfinalen av FA-cupen. Flera av spelbolagen erbjuder live streaming av högsta kvalitét!

Så ser du Middlesbrough Chelsea live stream

Saknar du streamingtjänsten Viaplay som direktsänder matchen mellan Middlesbrough och Chelsea så finnas det andra möjligheter att ta del av FA-cup mötet. Allt du behöver är ett konto hos något av spelbolagen bet365 eller Unibet.

Här får du en möjlighet att se matchen och samtidigt betta på den om du önskar det. Motkravet till dig för att du ska få se matchen är att du gjort en liten insättning på ditt konto. Du behöver inte nyttja dessa pengar i spel utan kan låta dem ligga passivt på ditt konto.

Spelbolagen har en egen live streaming sektion där de visar en lista över vilka matcher som man kan se via live stream. bet365 har det största utbudet helt klart men kvalitéten är den samma som om du ser Middlesbrough Chelsea hos Unibet istället.

Så fungerar live streamingen

Allt du behöver för att se Middlesbrough Chelsea via live streaming är en fungerande internetuppkoppling. Så länge som du har ett aktivt konto hos något av spelbolagen så kan du se matchen direkt i din dator, surfplatta eller mobiltelefon.

Detta är perfekt om du är på resande fot och t.ex sitter på ett tåg eller buss. Din uppkoppling är i de främsta fallen avgörande för hur kvalitéten blir på din stream. Man brukar prata om att matchen kan ”lagga” och då beror det oftast på att du tappat uppkopplingen till internet.

En viss fördröjning på några sekunder brukar förekomma när man streamar en tjänst. Matchen ”buffras” upp hos spelbolaget. Matchen sparas på så vis undan och när spelbolaget har en tillräcklig sekvens nedladdad så kan den därefter spelas upp och visas som en tjänst över internet. Därav fördröjningen av matchen till skillnad om du skulle se den över det digitala marknätet.

Vi har bland annat skrivit om hur du kan titta på FA-cupen 2022 via live streaming.

Middlesbrough Chelsea matchstart

Middlesbrough Chelsea har matchstart 18:30 idag Lördag. Boro har slagit ut flera stora lag på vägen fram till denna kvartsfinal. Bland annat har Manchester United och Tottenham fått se sig utslagna ur FA-cupen när de ställts mot Middlesbrough.

Senast i åttondelen så fick Tottenham respass på Riverside Stadium. Då vann Middlesbrough med 1-0. Omgången innan lyckades man besegra Manchester United på Old Trafford efter straffar. Så det här kommer inte bli någon lätt resa för Chelsea att nå semifinalen.

Chelsea kan vara aningen slitet också efter resan till Lille i veckans Champions League spel. Så det här kan bli en öppen historia mellan dessa klassiska lag. Middlesbrough jag just nu kval i The Championship och Chelsea har en betryggad 3:e plats i Premier League. Londonlaget har i övrigt fin form.

Vårt speltips

Väldigt svårt att tippa utgången av det här mötet. Vi tror att det kan bli en målsnål historia där ett något tröttkört Chelsea försvarar litar till sin defensiv och försvarar sig väl.

Vårt speltips blir således ett underspel där det blir mindre än 2.5 mål i matchen till oddset 1.98 @Unibet. (oddset är löpande och kan komma att ändras).

Kika också in morgondagens matcher i FA cupen, däribland Nottingham – Liverpool live stream.

Middlesbrough - Chelsea Live Stream