Lillördagen är i antågande och vi firar arbetsveckans mittpunkt med att titta på NHL live stream under lillördagsnatten samt spela en del liveodds under några av matcherna. Dessutom tänker vi förstås betta på ett par odds inför hockeymatcherna också. Ett av dem utgör vårt speltips för dagen.

NHL live stream natten mellan 23-24 mars

Mer eller mindre vareviga natt spelas det NHL hockey från Nordamerika. Göttigast av allt är att NHL live stream erbjuds till alla matcher året om. Så med andra ord är det bara att sätta sig i favoritfåtöljen, eller lägga sig sängen, och streama NHL live i mobilen, paddan eller din bärbara dator. Se här lillördagsnattens NHL matcher som går att streama live:

00:00 Toronto Maple Leafs – New Jersey Devils
00:30 Buffalo Sabres – Pittsburgh Penguins
02:30 Colorado Avalanche – Vancouver Canucks
03:00 Anaheim Ducks – Chicago Blackhawks

Lillördagsnattens NHL-speltips

Colorado Avalanche – Vancouver Canucks får bli vårt speltips-val av NHL match denna lillördagsnatt 24 mars. Alla som varit med i livets glada dager ett tag nu kommer nog ihåg Peter ”Foppa” Forsbergs framfart på isen i sin Colorado Avalanche-tröja. Idag spelar svenskarna André Burakovsky och Gabriel Landeskog i laget. Den västra konferensen leds av just Colorado Avalanche med hela 11 poäng före Calgary Flames. Vancouver Canucks hittar vi på elfte plats. Det känns inte som någon jättestor risktagning när vi väljer att spela på hemmavinst för Colorado Avalanche inatt till oddset 1.68 @ ComeOn

.Bästa NHL bonusarna för tillfället

Watch NHL live stream now!