Idag kan du se Ipswich Town Plymouth Argyle via live stream hos bettingbolaget. Båda lagen tittar uppåt i tabellen och jagar värdefulla poäng i League One. Matchen börjar 16:00!

League One tabellen haltar

I och med att det pågår landskamper runt om i världen så är det brist på bra matcher från de europeiska toppligorna. Dagens mest sevärda match hittar vi därför i League One när Ipswich tar emot Plymouth hemma på klassiska Portman Road. Lagen spelar alltså i tredjedivisionen i England och det är en helt annat typ av spel som vi hittar här. Man spelar mera rakt och närkamperna är oftast tuffare och brutalare. Här finns det inget VAR som man kan ta hjälp av utan här är det domaren som dömer fullt ut.

League One tabellen haltar vilket gör att läget i toppen är otroligt spännande. Ipswich har 6 poäng att ta in på Sunderland som har den åtråvärda 6:e platsen i ligan vilken innebär kval till Premier League. Plymouth ligger just nu på en 4:e plats och har bara 5 poäng upp till Wigan på en andra plats. Wigan har dock 2 matcher mindre spelade och det kan bli svårt att ta in det försprånget. Däremot så är det 6 poäng upp till serieledande Rotherham som spelat lika många matcher. Rotherham har dessutom efter en fantastisk inledning på säsongen börjat vackla nu på slutet. Endast en seger på de 5 senaste gör att pressen är stor!

Ipswich Plymouth live stream

Visste du att du kan se Ipswich Plymouth live stream hos spelbolaget Unibet. Ett utmärkt sätt att se och betta på matchen samtidigt. Allt du behöver göra är att skapa ett konto hos Unibet och ha ett spelsaldo på ditt konto för att live streamingen ska fungera.

Med live stream menas att du ser matchen över internet och inte via det direktsända tv-marknätet. Du kan hos Unibets livestreaming sektion leta rätt Ipswich Plymouth och streama den direkt i din enhet oavsett om du använder dig av en dator, surfplatta eller mobiltelefon.

Ipswich Plymouth speltips

Som vi tidigare beskrivit så är det mycket som står på spel i det här mötet där båda lagen är i behov av 3 poäng. Hemmalaget är favoriter men bortalaget har ett riktigt fint odds som bara måste testas.

Vårt speltips blir en rak tvåa på Ipswich Plymouth till superoddset 4.55 @Unibet. (Oddset är löpande och kan komma att ändras).

Ipswich Plymouth live stream