Vi letar oss in i helgen och lördag 26/3 bjussar på en hel del hockey från SHL, HockeyAllsvenskan och NHL. Ett speltips vill vi erbjuda här inför hockeymötet i NHL Vegas Golden Knights – Chicago Blackhawks. Nedsläpp i matchen sker på bästa sändningstid under lördagskvällen kl. 20:00. Alla NHL matcher kan streamas live hos våra favorit-spelbolag!

Hockey live stream 26/3

Lördagkväll, svensk tid, består av tre hockeymatcher från NHL som sedan fortsätter med matchschemat löpande under hela natten till tidiga söndagsmorgonen. Alla NHL matcher finns att streama i direktsändning på både unibet och bet365.

17:30 Boston Bruins – New York Islanders
17:30 Detroit Red Wings – Tampa Bay Lightning
20:00 Vegas Golden Knights – Chicago Blackhawks

00:00 Dallas Stars – Vancouver Canucks
Montreal Canadiens – Toronto Maple Leafs
Ottawa Senators – Florida Panthers
Washington Capitals – New Jersey Devils
01:00 Minnesota Wild – Columbus Blue Jackets
01:00 St. Louis Blues – Carolina Hurricanes
04:00 Calgary Flames – Edmonton Oilers
04:30 Los Angeles Kings – Seattle Kraken
04:30 San Jose Sharks – Anaheim Ducks

SHL lördag 26 mars

15:15 Brynäs IF – Örebro HK
15:15 IK Oskarshamn – Leksands IF

HockeyAllsvenskan 26/3

18:30 HV71 – Västerviks IK
18:30 MoDo – Kristianstads IK

Speltips hockey 26 mars

Vegas Golden Knights – Chicago Blackhawks är hockeymatchen vi riktar in oss på denna lördagkväll. Men förutom att streama matchen live och samtidigt spela liveodds under tiden hos unibet tänker vi också som utlovat även delge ett speltips inför nedsläpp.

Vegas Golden Knights är fyra i Pacific division men behöver skramla ihop poäng för att nå kommande slutspel. Chicago Blackhawks är i en värre sits och är i skriande behov av poäng. Laget har för tillfället hela 18 poäng upp till närmaste slutspelsplats. Även om Chicago Blackhawks verkar hittat formen någorlunda efter två raka vinster så bör det bli vinst för Vegas Golden Knights i hemmarinken till odds 1.86 @ NordicBet.

Vi skribenter på Svenskt Spel önskar alla våra spelvänner en särdeles fin hockeyhelg och önskar er lycka till med era spel. Hockeyspänningen är på topp!