Skåda Polen – Sverige stream gratis när lagen gör upp i ett sista spektakulärt högdramatiskt VM-kval playoff avgörande i fotboll tisdag 29/3. Ska vi få se Sverige spela fotbolls-VM 2022? I så fall är det vinst i dagens playoffinal som gäller för Sverige mot Polen. Hela Sverige lär vara bänkade framför någon skärmenhet den här VM-kval kvällen. Matchen spelas på mäktiga och anrika Schlesienstadion i Chorzów, Polen vilken rymmer drygt 55 000 åskådare, matchstart 20:45!

Polen – Sverige Stream Gratis & TV-kanal

Många svenskar som normalt inte brukar titta på fotboll kommer alla gånger sitta som klistrade under Sveriges VM-kval match mot Polen. Sverige är en enda match ifrån fotbolls-VM 2022 och det är verkligen vinna eller försvinna som gäller.

Det är gratis att titta på Polen – Sverige live stream vilket är i allra högsta grad önskvärt av många en sådan här strålande fotbollsafton. Särskilt om man inte har tillgång till tv-kanal TV4 som sänder matchen. I sådant fall är det till C More du ska vända dig och testa dem 2 veckor gratis.

Polen – Sverige live stream utan kostnad 29/3

Streama Polen – Sverige live helt gratis på C More i alla dins skärmenheter (typ mobilen, läsplattan tv’n och datorn). Registrera dig gratis genom att prova på C More 2 veckor, allt snabbt och enkelt. Börja sedan streama matchen direkt. Men tänk på att vi inte kan garantera svensk seger idag. Däremot får vi nöjet att se Zlatan, Lindelöf, Kulusevski, Forsberg, Elanga, Isak och Quaison göra allt för vi ska få jubla när kvällen är över.

  1. Gå till C More här >>
  2. Skapa ett konto gratis
  3. Välj ett paket (Erbjudande: testa gratis i två veckor)
  4. Gå till sändning
  5. Streama Sverige – Polen live helt gratis!

Polen - Sverige Live Stream VM-playoff

Speltips Polen – Sverige 29/3

Det är väl ändå så underbart gött att Sverige har tagit sig ända till playoff-final mot Polen. Men det satt hårt inne efter en mållös tillställning när 90 minuter var spelade i playoff-semifinalen mot Tjeckien förra veckan. Sedan klev Robin Quaison in i handlingarna och väggspelade sig fram med Alexander Isak innan han själv sköt in det avgörande målet till en slutlig 1-0 seger.

Polen som motståndare är dock en lite svårare nöt att knäck en Tjeckien är vi rädda för. Förhoppningsvis släpper spänningen tidigt i matchen hos våra svenska fotbollshjältar. För det kommer nog behövas att Sveriges älskade landslagsspelare vågar spela ut hela sitt register om det här ska gå vägen.

Zlatan och Ekdal

I svenska laget är Zlatan Ibrahimovic tillbaka ”fit for fight” igen vilket är kul. Återstår dock att se om och när han iså fall får spela mot Polen. Något som oroar mer just nu är att viktiga mittfältskuggen Albin Ekdal linkade av mot Tjeckien och nu möjligen inte hinner bli kvitt sin skadekänning mot Polen.

Lewandowski och Piątek

Polska laget har däremot ännu större skadebekymmer i sin spelartrupp. Bland flera polska stjärnor på skadelistan verkar det dock som om två av de största och viktigaste stjärnorna Robert Lewandowski och Krzysztof Piątek kan var på väg tillbaka efter att först ha uppgetts vara skadade. Vi får vänta och se hur det förhåller sig med den biten närmare matchstart. Men vi ska verkligen inte jubla i förskott ifall en spelare som Lewandowski inte kommer till spel. Vi såg ju hur starkt Tjeckien var som lag trots ett kraftigt manfall av A-lagsspelare.

Sveriges startelva mot Polen

Robin Olsen – Emil Krafth, Victor Nilsson Lindelöf, Marcus Danielson, Ludwig Augustinsson – Dejan Kulusevski, Jesper Karlström, Kristoffer Olsson, Emil Forsberg – Robin Quaison, Alexander Isak.

Tipset målunderspel

Det är ingen underdrift att säga att det brukar bli målsnåla matcher i superviktiga landskamper. Speciellt tror vi på att få mål kommer petas in i nätmaskorna i en helt avgörande playoffmatch på polsk mark. För att Sverige ska lyckas måste man ta till vara de få målchanser som uppstår. Och samtidigt inte släppa in något onödigt bakåt. Tuff uppgift för Sverige förstås mot ett pånyttfött starkt Polen. Svenskt Spel tippar här på att färre än tre mål görs ( under 2,5) med odds 1.50 som i detta nu erbjuds av både bet365 eller unibet. Betänk att oddsen är löpande och kan ändras.

Sverige till fotbolls-VM 2022

Tänk vilken rolig inledning på vintern det blir senare i år om Sverige tar sig till fotbolls-VM 2022 i Qatar. Alla fina svenska mål och händelser tidigare i VM-kvalet och playoff-spelet blir totalt värdelösa ifall vi nu inte vinner över Polen. Hemska tanke! Låt oss hålla VM-drömmen vid liv och så hoppas vi Sverige gör en bragdartad match mot Polen när det nu gäller som allra mest. Men först tar vi här och kollar in några sköna höjdpunkter från Sveriges VM-playoff mot Tjeckien där Robin Quaison tillslut lyckades slå in det förlösande segermålet inför ett fullsatt Friends Arena: