Chelsea Crystal Palace live stream är något som spelbolagen bjuder på under påskdagen. Fotbolsmatchen är direkt avgörande för vilket lag som tar sig till final i FA-cupen. Vinnaren ställs mot segraren mellan Manchester City och Liverpool. Även Liverpool City kunde ni se igår via live streaming hos t.ex Unibet.

Chelsea Crystal Palace live stream

Vill du se FA-cup mötet från Storbritannien mellan Chelsea och Crystal Palace så kan du enkelt göra det hos Unibet här. Londonderbyt mellan Chelsea och Palace live streamas ut till miljoner tittare online . Med live streaming menas att du kan se Chelsea Crystal Palace live stream direkt i din dator, smartphone eller surfplatta.

Chelsea Crystal palace stream

Allt du behöver göra är att regga konto gratis på Unibet och få 100 kronor gratis spel på sport vid din första spelinsättning. Streamingen fungerar klockrent och är av yppersta kvalité. Den avgörande faktorn för hur bra live streamingen (strömningen över nätet) fungerar brukar vara hastigheten på din internetuppkoppling.

Chelsea Crystal Palace speltips

Chelsea kommer in i det här mötet med två starka resultat bakom sig. Dels vann Chelsea över Southampton med hela 0-6 innan man åkte till madrid och vann borta mot Real med 1-3 under ordinarie matchtid. Tyvärr räckte inte det resultatet för Chelsea att ta sig vidare i Champions League. Utåget ur CL gör att man nu kan fokusera fullt ut på FA-cupen och Premier League. De senaste resultaten borde ha stärkt moralen hos Chelsea och vi tror att Palace kommer få det väldigt tufft att vinna här.

Crystal Palace åkte på en förlust senast i ligan mot Leicester men hade dess förinnan en svit av 7 raka matcher utan förlust. Bland annat slog man Arsenal hemma med 3-0 och Everton med 4-0. Framförallt är Crystal Palace starka på sin hemmaplan och vi tror man kan få det lite svårare nu när motståndet håller hög klass. Viktigt att tänka på när det gäller speltipset är att matchen spelas på neutral plan, dvs Wembley Stadium.

Formen hos Chelsea är stigande på flera spelare. Tittar vi på de senaste matcherna så har Timo Werner börjat att leverera. Även Alonso har gjort det bra på kanten och Mount har sett hungrig ut. Vi tror att tuchel kommer ställa upp med ungefär samma elvan som i de två senaste matcherna. Lukaku har problem med en hälsena och det gör att han troligtvis hålls utanför matchtruppen. Chillwell är långtidsskadad och Hudson-Odoi har även hann problem med hälsenan.

Vårt speltips blir en rak etta på Chelsea till oddset 1.60 @Unibet. (Oddset är löpande och kan komma att ändras).

Chelsea Crystal Palace har matchstart 17:30 och visas av tv kanalerna Viasat Premium och Viaplay.

Övrig fotboll Påskdagen

Här är ett urval av intressanta matcher som spelas under påskdagen från Europas fotbollsligor:

ENGLAND – Premier League

15:15 Newcastle Leicester
15:15 West Ham – Burnley

FRANKRIKE – Ligue 1

13:00 Nice – Lorient
15:00 Metz – Clermont
15:00 Montpellier – Reims
15:00 Nantes – Angers
15:00 Troyes – Strasbourg
17:05 Lyon – Bordeaux
20:45 PSG – Marseille

SPANIEN – LaLiga

14:00 Granada – Levante
16:15 Atl. Madrid – Espanyol
18:30 Ath. Bilbao – Celta Vigo
21:00 Sevilla – Real Madrid

SVERIGE – Allsvenskan

15:00 Kalmar FF – Degerfors IF
15:00 Malmö FF – AIK
17:30 BK Häcken – IFK Göteborg
17:30 IF Elfsborg – IFK Värnamo
17:30 IK Sirius – Helsingborgs IF

SVERIGE – Superettan

13:00 Västerås SK – Utsiktens BK
15:00 AFC Eskilstuna – Landskrona BoIS

TYSKLAND – Bundesliga

15:30 Bielefeld – Bayern
17:30 Hoffenheim – Furth
17:30 Union Berlin – Eintracht Frankfurt
19:30 Leverkusen  – RB Leipzig

Chelsea Crystal Palace Live Stream