Inter – Milan möts i Coppa Italia semifinal tisdag 19 april 2022, se på Inter – Milan stream 19/4 med matchstart kl. 21:00 hos Unibet här >>

Inter – Milan stream 19/4

Stormatcherna i fotboll avlöser varandra runt om i Europa just nu. Den här tisdagen är inget undantag, vi har både Inter – Milan i Coppa Italia och Liverpool – Manchester United i Premier League att njuta av. Just Inter – Milan har fler av odd möjlighet att titta på eftersom den matchen kan ses via live stream hos några av spelbolagen med hög upplösning direkt i din mobil, padda eller dator. Spana in Inter – Milan stream 19/4 på Unibet, du reggar konto gratis!

TILL UNIBET >>

Inför semifinalen i Coppa Italia

Inter har tagit sig vidare till dagens semifinal i Coppa Italia genom att besegra Empoli (3-2) och Roma (2-0). Milan har på sin väg till semifinalen i Coppa Italia slagit ut såväl Genoa med 3-1 som Lazio med 4-0.

Vi kommer inte få se någon svensk spelare vid namn Zlatan Ibrahimovic i semifinalen. Som vi tyvärr börjat vänja oss vid nuförtiden så är han återigen skadedrabbad, den här gången är det knät som spökar.

Speltips Inter – Milan 19 april

De två bästa lagen i Italien möts redan i semifinal. Lite synd kan vi tycka att serietvåan Inter och serieettan Milan möts redan nu. Men det blir förstås en galet rolig semifinal att streama och tippa live på. Dock tror vi inte på någon målkavalkad då bägge har en stark defensiv och säkert inte vill gå bort sig med alltför vildsint offensiv. Ett underspel på antal mål (under 2,5) känns som rätt i det här läget. Oddset 1.87 hittar vi hos NordicBet.