Nu drar hockeyturneringen Carlson Hockey Games igång, se på Sverige Österrike stream 28/4, eller rätt tv-kanal, och spela liveodds! Men varför inte ladda upp inför Sverige’s match mot Österrike med öppningsmatchen mellan Finland och Tjeckien. Normalt brukar Ryssland delta i Carlson Hockey Games (även kallad Czech Hockey Games) men eftersom de blivit bojkottade så träder Österrike in istället. Missa nu inte Tre Kronor’s framfart närmaste dagarna!

Carlson Hockey Games torsdag 28 april 2022:
17:30 Finland – Tjeckien
19:00 Sverige – Österrike

Sverige Österrike stream o tv-kanal 28/4

Sverige mot Österrike visas på tv-kanal TV10 samt via live streaming på Viaplay här! Att titta på Viaplay’s sport utbud kostar pengar, men nöjer du dig däremot att enbart fokusera på filmer och serier så är dessa gratis att se på under två veckor från och med att du registrerar dig. Avsluta det löpande abonnemanget precis när du vill! Även Finland mot Tjeckien kan ses på Viaplay.

Till Viaplay Gratis Här >>

Speltips Sverige – Österrike

Det är svårt att göra en bedömning av de båda landslagens nuläge inför dagens drabbning. Men Sverige är normalt sett det klart bättre laget av det två och bör således vinna idag. Men bara om allt går som det brukar göra vill säga. Vi är dock så säkra på en svensk seger med stor marginal att vi ger oss på att spela ett handikappodds -4 på Sverige till 1.96 @Unibet.

Spela odds och livebetting under tiden du tittar på matcherna i Carlson Hockey Games. Ta för dig av alla de bonusar som erbjuds just nu!

Läs gärna mer om Svenska Ishockeyförbundet och Tre Kronor.

Fotbollstorsdag 28 april

Premier League
20:45 Manchester United – Chelsea

Europa League 
21:00 RB Leipzig – Rangers
21:00 West Ham – Eintracht Frankfurt

Europa Conference League
21:00 Feyenoord – Marseille
21:00 Leicester – Roma