Hockey-VM och Sverige – Österrike live stream samt speltips finns på lördagsagendan 14/5. Håll i hatten, nu är det sannerligen lördagsfeeling på G! Precis lagom när svenska mästarna i ishockey har korats så är det nu dags för hockey-VM 2022. Från en hockeydramatik till en annan, det gillar vi hockeyfantaster! 

Sverige – Österrike Live Stream 14/5

Sverige – Österrike har nedsläpp redan på lördagsförmiddagen kl. 11:20, så missa inte att streama Sveriges premiärmatch i hockey-VM mot Österrike. Då matchen visas på TV6 är det ju alldeles underbart att vi också kan se på Sverige – Österrike live stream om vi inte har tillgång till rätt tv-kanal där man är. Det är Unibet som direktsänder matchen utan krav på betalt medlemsskap. Registrera bara konto snabbt och enkelt, helt gratis, och ta för dig av spelbonusen du blir erbjuden så kan du streama hela hockey-VM 2022 live sedan.

Streama alla dagens hockey-VM matcher lördag 14 maj på Unibet här >>

11:20 Danmark – Kazakstan
11:20 Sverige – Österrike
15:20 Schweiz – Italien
15:20 Tjeckien – Storbritannien
19:20 Slovakien – Tyskland
19:20 Lettland – Finland

Speltips Sverige – Österrike 14 maj

NHL proffsen är än så länge endast närvarande i Sveriges VM-trupp i ett fåtal till antalet. Eftersom NHL-slutspelet pågår för fullt får vi helt enkelt hoppas på att stjärnorna som åker ut är sugna på ett VM-äventyr.

Vad ska vi då tro om Sverige medaljchanser i detta världsmästerskap i ishockey för herrar 2022. Ja det blev ju ingen medalj förra året, Sverige åkte ut redan efter avklarat gruppspel och slutade på en nionde plats. Men i år ska det väl ändå bli bättre va. Vi har ju tidigare blivit lite bortskämda så det känns nästan som om inget annat än VM-guld duger. Åtminstone bör vi väl ändå slå Österrike i öppningsmatchen med ett par mål? Så spelar vi vårt drag i alla fall.

Hockeytipset 14/5: Sverige vinner över Österrike med minst 4 mål (asian handicap -3,5) till odds 1.73 @ Unibet.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet men kan komma att ändras. Dyk ner i spelbolagens alla streaming-möjligheter som erbjuds enligt vår artikel här. Kanske även lite VM historia ifrån Världsmästerskapet i ishockey för herrar kan locka också?