Se Chelsea Liverpool live stream när giganterna möts i FA-cup finalen på Wembley. Vi har laddat upp med buffel juice och coca coola i förhoppning om många mål och pang pang fotboll. Vilken härlig fotbollsmatch vi har framför oss!

Chelsea Liverpool live stream

Saknar du tv kanalen Viasat Premium och Viaplay så får du en ny chans att se Chelsea Liverpool live stream hos spelbolaget Unibet. Unibet streamar matchen åt dig till bästa kvalité där du får en möjlighet att samtidigt lägga dina bets. Är det något som Unibet är extra duktiga på så är det just live streaming av FA-cupen. Hela den här säsongen har du kunnat följa Chelsea och Liverpools väg till FA-cup finalen via Unibets live streaming tjänst. Fotbollsmatcherna som streamas spelas i princip upp i realtid hos spelbolaget under matchens gång. Tekniken och hastigheten på dagens bredband gör att det knappt är någon fördröjning alls. Det innebär också att du som kund får en möjlighet att tippa på olika spelformer när matchen pågår vilket höjer spänningen lite extra. Vilket lag får nästa hörna eller vilket lag gör nästa mål är exempel på spelformer som förekommer.

Chelsea Liverpool live streamas från 17:45

FA-cup finalen brukar ha en något senare starttid än när vanliga Premier League matcher brukar spelas under lördagen. Ikväll är det 17:45 som matchen och live streamingen startar. Det är till den här tidpunkten som vi anpassar vår dag. Grillen tänds något tidigare där middagen serveras klockan 16:00. Det är också någonstans här vi börjar ladda upp med buffel juice och coca coola (hemligt hemmagjort recept). Det innehåller dock inga konstigheter och matchen blir så klart sevärd ändå. Men vi försöker någonstans här, så att säga, komma i extra form!

Vad innebär live stream egentligen?

Med live stream menas att du tittar på ett sportevent live med några sekunders fördröjning över internet. Det är i pricip som att titta på vanlig tv men du gör det istället i någon av dina enheter (Dator, mobil eller surfplatta). Du ser inte eventent via det markbundna tv-nätet utan över internet. Kvaliteten varierar och beror egentligen på 3 saker:

  1. Vilken enhet du använder och hur pass gammal den är. Ju nyare, desto bättre utvecklad teknik som kan hantera live streamingen på ett bättre sätt.
  2. Din uppkoppling. Är du på resande fot så kan streamen påverkas av din internetuppkoppling. Sitter du t.ex på 3G, 4G eller 5G? Saknar du nät så tappar du så klart uppkopplingen. I det fallet skulle t.ex live streamingen av Chelsea Liverpool avbrytas och sändningen stoppas.
  3. Hastigheten på din uppkoppling. Vi var inne på de olika näten tidigare men sitter du t.ex hemma så kan hastigheten på ditt bredband också spela en avgörande faktor. Hur många Mbit per sekund kan ditt bredband klara av att leverera.

Får du problem med att se Chelsea i Liverpool via live stream i eftermiddag så kan någon av ovanstående 3 punkter vara orsaken. Kontrollera dessa först innan du kontaktar supporten hos Unibet.

Chelsea Liverpool speltips

Med tanke på vilken säsong som Liverpool har med sig i ryggen så kan de inte annat än klassas som favoriter till att vinna FA-cup finalen. Liverpool har varit med och hotat i alla turneringar. Final i Champions League, vunnit liga cupen (mot just Chelsea), Slåss om titeln i ligan och nu alltså även i final i FA-cupen. Det kan fortfarande sluta med en kvadruppel även om Manchester City ser ut att vinna ligan. Att Liverpool är favoriter är därför inget konstigt. Dessutom har Chelseas form varit knackig på slutet. Man kommer förmodligen ta den där 3:e platsen i ligan och är således klara för spel i Champions League nästa säsong. Turbulent har det varit med tanke på frysta tillgångar osv men nu kan man äntligen andas ut med ny ägare på plats.

Chelsea Liverpool skadeläge

Chelsea har en del spelare borta sen tidgare där både Hudson-Odoi och Chilwell är långtidsskadade. De lär inte spela något mer den här säsongen. Chelsea får troligtvis klara sig utan den spelskicklige kroaten Kovacic. Han testas sent och står just nu med på skadelistan. Tveksam till spel är även Kanté så det är en del tunga avbräcka som Chelsea har inför det här mötet.

Hos Liverpool ser skadeläget bra ut och det är endast en spelare som saknas i truppen. Fabinho fick utgå senast i segern över Aston Villa där han sträckte baksida lår. Även om Liverpool inte har så många spelare på skadelistan så är ändå Fabinho en av lagets viktigaste spelare. Troligtvis ersätter Henderson eller Thiago på mitten.

När lagen har möts tidigare så har det varit oerhört jämna matcher där lagen tagit ut varandra. De tre senaste mötena har slutat oavgjort efter 90 minuters spel. Vi tror att vi får se något liknande ikväll där inget av lagen vill gå bort sig inledningsvis.

Vårt speltips blir därför av lite blandad kompott. Inget mål de första 30 minuterna synas till oddset 1.95 @Unibet. Vi testar även en dubbelchans på Liverpool, dvs X2 i matchen till oddset 1.49 @Unibet. Båda lagen gör mål i andra halvlek till oddset 3.30 @Unibet.

Missa inte att Chelsea och Liverpool har avspark och live streamas med start 17:45 ikväll! Finalen spelas på neutral plan, dvs Wembley Stadium. Hur laddar ni upp inför FA-cup finalen? Vi själva ser fram emot detta och bordet står dukat med buffel juice och coca cola..

Chelsea Liverpool live stream FA-cupen