Sevärt värre blir det med Novak Djokovic – Rafael Nadal live stream ifrån dagens Franska öppna kvartsfinal tisdag 31 maj 2022. Två av tennishistoriens allra största stjärnor gör alltså upp om en semifinalplats. För oss kunde matchen mellan Novak Djokovic och Rafael Nadal lika gärna vara en final. Snacka om att den här kvartsfinalen kommer dra till sig uppmärksamhet från alla världens hörn.

Novak Djokovic – Rafael Nadal live stream gratis

Grand Slam turneringen Franska öppna 2022 verkar vara då tennisens unga supertalanger på bred front utmanar de nu aktiva tennislegenderna Novak Djokovic och Rafael Nadal. Ett antal blivande tennisstjärnor är nu framme enda till kvartsfinal. Och eftersom Djokovic och Nadal möter varandra i kvällens ena kvartsfinal så försvinner en av de riktigt stora spelarna i kampen om French Open-titeln. Men det var nära att vi inte skulle få se Rafa i dagens kvart. 21-årige Felix Auger-Aliassime från Kanada utmanade sannerligen spanjoren i åttondelsfinalen, men Nadal var bäst när det gällde som mest och vann avgörande set md 6-3.

Tennisens supertalanger utmanar tennisrävarna

Bland de supertalanger inom tennisen vi annars pratar om som utmanar tennisrävarna är två från norden. Och vi kommer få se just ett helnordiskt möte i en av kvartarna på onsdag 1 juni. Då möts nämligen Casper Ruud (Norge) 23 år och Holger Rune 19 år (Danmark). Den sistnämnde skrällde rejält i åttondelen när han slog ut världsfyran, och en av förhandsfavoriterna till mästartiteln, greken Stefanos Tsitsipas. En annan supertalang som redan etablerat sig i den absoluta toppen på ATP-rankingen är 19-årige spanjoren Carlos Alcaraz. Han inleder kvartsfinalspelet med match mot världstrean Alexander Zverev från Tyskland klockan 15:00 tisdag 31/5.

Alla matcher i Franska öppna kan ses via live stream direkt och gratis på Unibet här >>.

Streama alla kvartsfinalerna i Franska öppna live

Naturligtvis inbegriper gratis live streaming hos unibet även Novak Djokovic – Rafael Nadal live stream. Men kanske kan övriga kvartsfinaler locka dig att titta på också? Se här vilka fräna matcher vi har idag och imorgon att se fram emot att streama och betta odds live på hos Unibet.

Tisdag 31 maj 2022

15:00 Alexander Zverev (Tyskland) – Carlos Alcaraz (Spanien)
20:45 Novak Djokovic (Serbien) – Rafael Nadal (Spanien)

Onsdag 1 juni 2022

15:00 Andrey Rublev (Ryssland) – Marin Cilic (Kroatien)
20:45 Casper Ruud (Norge) – Holger Rune (Danmark)

Franska Öppna tennistipset 31/5

Vi fläskar på en slant i ett något säkrare spelodds tänker vi. Ingen av tennisgiganterna Nadal och Djokovic kommer ge sig i första taget idag. Mycket troligt är enligt oss att vi får se en match där båda två vinner åtminstone något set vardera. Således tippar vi att det spelas fler än 3.5 set i matchen mellan Novak Djokovic och Rafael Nadal till odds 1.54 @ Unibet.

Streama och spela på liveodds med bonuspengar:

Förkovra dig i tennisturneringen Franska öppna’s historia på wikipedia.