Novak Djokovic och Nick Kyrgios möts i årets Wimbledon final 2022. Det blir tyvärr ingen drömfinal mellan Rafael Nadal och Djokovic då Rafa lämnade återbud inför semifinalen på grund av bukskada.

Finalmatchen sätter igång kl. 15:00 söndag 10 juli och visas på Discovery+ samt Eurosport 2.

Speltips Wimbledon final 2022

Närapå osannolikt har australiensaren Nick Kyrgios tagit sig ända till final i Wimbledon 2022. Han har aldrig tidigare ens nått en semifinal i en Grand Slam turnering. Och kanske är han den tennisspelare som fått mest uppmärksamhet i årets Wimbledon-turnering. Men dessvärre inte för hans fina spel på tennisbanan utan för flera andra mindre smickrande orsaker. Bland annat har Kyrgios inte följt Wimbledons klädkod och så har ett verbalt bråk mellan honom och Stefanos Tsitsipas stulit en del mediarubriker. Ovanpå det så har det diskuterat såvida Nick Kyrgios ska kunna fortsätta turneringen då han samtidigt står åtalad för misshandel av en tidigare flickvän. Men här är han nu i alla fall, i en Wimbledon final mot Novak Djokovic.

Serben Djokovic känns urstark även om han varit något trögstartad i sina senaste matcher med förlorade set i matchinledningen. Dock är det inte något som oroar utan vi tror benhårt på att Djokovic kommer att vinna finalen. Ett asian handicap på Djokovic med -4,5 Games tippas till odds 1.80 hos Unibet.

Tennisbonusar inför Wimbledon finalen

Håva in sommarens skönaste spelbonusar att spela extra på odds med under hela EM-turneringen för damer 2022.

Hur tänker du spela på dagens Wimbledon final Novak Djokovic – Nick Kyrgios?