Ett roligt sätt att få fler rader på Stryktipset är att köra andelsspel tillsammans med andra spelare. Tippa tillsammans och öka chanserna att vinna!

Andelsspel hos Svenska Spel

Tidigare har du kanske haft koll på att du kan spela andelsspel på travet tillsammans med andra. Ett smidigt och roligt sätt att följa travet där du köper en andel och låter någon annan att tippa åt dig. Kanske har du inte tiden att sätta dig in i alla lopp och då finns det mängder med andra experter som kan göra jobbet åt dig. Travet var först ut med andelsspelen men nu har Svenska Spel hakat på! Nu kan du köpa och spela andelsspel på Stryktipset och Europatipset.

Köpa andelsspel

¨Det är enkelt att köpa ett andelsspel hos Svenska Spel. Under kategorin spela tillsammans så hittar du alla andelsspel hos Svenska Spel. Här har många spelbutiker kopplat upp sig och lagt ut olika andelsspel som du som kund kan ta del av. Du hittar information om vilken butik det är som lagt andelsspelet, hur många rader det är på och hur många andelar som systemet totalt sett bygger på. Det är inte bara Stryktipset som erbjuder andelsspel utan även andra spelformer. Följande spelformer kan du köpa ett andelsspel på:

  • Stryktipset
  • Europatipset
  • Topptipset
  • Powerplay
  • Bomben
  • Challange
  • Trav och galopp

När du läst på lite hur butiken tänkt tippa sitt system så kan du välja att ta del av andelsspelet. Du ser hur mycket 1 andel kostar och hur mycket som systemet totalt sett kostar. Skulle systemet generera vinst så delas vinsten automatiskt mellan antalet andelar. Du får pengarna tillbaka direkt till ditt spelkonto.

Att spela själv är svårt

Det är så klart roligare om man själv lyckas med konststycket att t.ex pricka 13 rätt. Dels vinner du antagligen mer då du är själv om kupongen men det är också så ofantligt mycket svårare att spela själv! Tänk dig att du tävlar med alla stora system som ibland bygger på tusentals rader. Det är både dyrare att tippa helt själv och så klart mycket svårare då du kanske inte har råd att köra så stora system som ett andelsspel har möjlighet att göra. Du köper din andel och hinner inte butiken lämna in spelet innan spelstopp eller att antalet andelar är för få så går automatiskt insatsen tillbaka till ditt spelkonto.

Om ditt andelsspel blir inlämnat så kan du automatiskt följa ditt spel precis som vanligt. Du kan t.ex rätta dina rader löpande under tiden som Stryktipset pågår!

Stryktipset