Premier League lagen är i full gång med sina försäsonger och slipar formen. Förra sommaren blev det knappt någon vila alls för spelarna. Det var en lång och utdragen säsongen i och med Corona som spelades långt in i Juli. Till den här säsongen har flera lag fått välbehövlig vila. Visst det har spelats Nations League fotboll men ändå har spelarna fått ett antal veckor välbehövlig semester. En del stora övergångar har redan skett. De största hittills får nästan anses vara Darwin Nunez till Liverpool, Raheem Sterling till Chelsea och Haaland till Manchester City när det gäller Premier League. Annars är väl Raphina och Lewandowski till Barcelona två andra stora övergångar i fotbollseuropa. Icke heller att glömma Mathis De Ligt till Bayern München.  Vi kan nog förvänta oss en hel del bomber till innan transferfönstret stänger.

Hetaste övergångarna nu..

Det är fortfarande inte klart var Cristiano Ronaldo spelar nästa säsong. Spelaren ryktas bort från Manchester United då han vill spela Champions League fotboll. De har ryktats om både Bayern och Chelsea men inget av lagen verkar ha nappat. Bayern som sålt Lewandowski skulle eventuellt kunna få in en bra ersättare i Ronaldo. En annan klubb som dykt upp till att värva Ronaldo är Atletico Madrid där oddset snabbt sjunkit till 4.00 hos spelbolaget Unibet.

Hetast just nu är Sevillas försvarare och mittback Kounde som är nära en övergång till antingen Chelsea eller Barcelona. Båda klubbarna jagar spelaren frenetiskt och det sägs att Chelsea är närmast att landa spelaren. Sevilla och Chelsea ska vara överens om spelaren där en övergång sägs landa på omkring 55 miljoner Euro. Skuldtyngda Barcelona har bett spelaren att vänta då de meddelat att de kommer lägga ett bud. Men frågan är hur bra det är och om de kan matcha Chelseas löneerbjudande osv. Spelaren själv är främst intresserad av en flytt till Barcelona så det verkar vara en utdragen övergång som pågått ett tag.

Var tror ni Kounde spelar i höst? Går han till Chelsea och Premier League?