Titta på England Sverige live stream i EM-semin 26/7! Sverige spelar semifinal i fotbolls-EM och möter värdlandet England tisdag 26 juli 2022 med avspark kl. 21:00. Förutsättningarna är glasklara. Svensk seger och Sverige är i final, förlust innebär tung sorti ifrån Europamästerskapet i fotboll för damer.

England Sverige live stream 26/7

Hela Sverige lär sitta som klistrade vi sina skärmar denna tisdagskväll 26/7 när det vankas England Sverige live stream på C More. Den svenska segern mot Belgien i kvartsfinalen för fyra dagar sedan satt väldigt hårt inne. I de sista självande övertidsminuterna lyckades äntligen svenskorna få hål på belgiskorna. Ett mål som med knappast möjliga marginal innebar en 1-0 vinst. England vann lika knappt dem med 2-1 över Spanien.

TILL C MORE HÄR >>

Sverige c more dam-EM 2022

Snart är dam-EM i fotboll 2022 över så passa nu på att titta samt heja på Sverige när nu semifinalen ska avgöras. Men skrik dig inte alltför hes, du måste ha lite röst kvar till finalen på söndag den 31 juli.

Speltips England Sverige fotbolls-EM 2022

Sverige vann fotbolls-EM 1984 mot just England. Då spelade man två finalmatcher, tur- och retur, och efter 1-0 samt 0-1 så avgjordes allt på straffar där Sverige drog längsta stråt. En koll på inbördes möten på närmare håll så har Sverige gått av planen med segern i behåll tre utav de fem senaste matcherna. Med andra ord är det absolut ingen given svensk seger vi kan förvänta oss ikväll. Särskilt inte som England spelar inför en megastor smått fanatisk hemmapublik. Men glädjande besked är att Kosovare Asllani är helt fit for fight mot England. Det kan behövas en konditionsstark och kreativ Asllani för att vinna över England.

Svenskt spel upp och ner

Spelmässigt har Sverige blandat och gett rätt friskt under sina matcher. Egentligen känns det som om gruppmatchen mot Portugal var den enda gången Sverige lirade bra hela matchen igenom. I övriga tillställningar har det funnits betydligt mer att önska. England däremot har sett ruggigt bra ut ju längre EM-mästerskapet lidit. Dock var man stundtals illa ut mot Spanien i kvarten vilket man trots allt redde ut till slut.

Dubbelchans X2

Inför dagens EM-semifinal England – Sverige är vi kanske lite blå-gula i vår bedömning. Men även om England är relativt stor vinnarfavorit i den här matchen enligt spelbolagen så tror vi att Sverige klarar av minst oavgjort vid full tid. Ett dubbelchans-spel på X2 tippas till odds 1.98 @ Unibet.

England Sverige Live Stream 26/7 Fotbolls-EM 2022