Vem vill inte se på Barcelona Vallecano live stream gratis i La Liga 13/8-2022? Ny La Liga säsong innebär nya förutsättningar. Det blir oerhört intressant att se hur nyförvärven och och de nya laguppställningarna ska bemästra hetluften i ligaspelet.

FC Barcelona misslyckades med att vinna någon titel- eller cup trofé säsongen 2021-2022. Nu väntar sig Barca-fansen att få se en mycket mer framgångsrik säsong under de kommande nio månaderna. Trots klubbens ekonomiska svårigheter har tränaren och förre storspelaren Xavi fått makten att ta in några nya nyckelspelare. Vad sägs om exempelvis Raphinha, Robert Lewandowski, Andreas Christensen, Franck Kessie och Jules Konde? Den katalanska klubben har spenderat över 150 miljoner euro (127 miljoner pund/153 miljoner dollar) på nyförvärv under försäsongen.

Just anfallspotentialen ser superspännande ut i Barca där Xavi verkligen får möjlighet att laborera bland alla anfallsstjärnor. Deras ankomster kommer att skaka om saker i Barca-truppen där några befintliga spelare säkerligen nu står inför en mer oviss framtid på Camp Nou.

Barcelona – Vallecano stream

Barcelonas före detta mittfältare Xavi inleder sin första hela säsong som ansvarig för klubben efter att han anslöt som tränare i november  förra hösten (2021). 42-åringen vann 54% av sina matcher föregående säsong men siktar naturligtivs på större framgångar den här säsongen. Till hjälp har han vid sin sida brodern Oscar Hernandez, som kommer att vara en av Xavis assisterande tränare, tillsammans med Sergio Alegre.

Barcelona – Vallecano live stream ses direkt inne på antingen bet365 eller unibet. Registrera konto snabbt och enkelt helt gratis och ta din välkomstbonus som du får när du gör en insättning till ditt spelkonto. Därefter är det bara att börja streama fotboll och massa annan sport live i alla dina skärmenheter utan vidare kostnader.

Välkomstbonusar:

Speltips Barcelona Vallecano 13/8

Barcelona blev tvåa i La Liga 2021/2022 efter Real Madrid. Xavi förespråkade under förra s’äsongen en 4-3-3-uppställning på Camp Nou och höll fast vid den startformationen under hela försäsongen. Baserat på Barcelonas nuvarande trupp skulle en trolig laguppställning kunna se ut så här: Ter Stegen – Dest, Christensen, Garcia, Alba – Kessie, Busquets, Pedri – Dembele, Lewandowski, Raphinha. Även Konde kan mycket väl ta en startplats i laget på någon annan backs bekostnad. Men sedan finns ett starkt spelarmaterial i övrigt att tillgå i den breda truppen, så häri kanske den största skillnaden ligger i år jämfört med förra säsongen.

Vallecano slutade tolva förra säsongen men trots den stora marginalen i tabellen till andraplacerade Barcelona så var det dagens bortalag som vann bägge deras inbördes ligamöten förra säsongen med 1-0 hemma och 0-1 borta. Tror vi att det kommer ske en tredje gång på raken? Nej, vi tippar att Barca vinner över Vallecano med minst två måls marginal (asian handicap -1,5) till odds 1.61 @unibet.

Barcelona truppen 2022-2023

1 Marc-Andre ter Stegen MV
2 Sergino Dest F
3 Gerard Pique F
4 Ronald Araujo F
5 Sergio Busquets MF
7 Ousmane Dembele A
8 Pedri MF
9 Robert Lewandowski A
10 Ansu Fati A
11 Ferran Torres A
12 Martin Braithwaite A
14 Nico Gonzalez MF
17 Pierre-Emerick Aubameyang A
18 Jordi Alba F
20 Sergi Roberto MF
21 Frenkie de Jong MF
23 Samuel Umtiti F
24 Eric Garcia F
Inaki Pena MV
Andreas Christensen F
Jules Konde F
Franck Kessie MF
Miralem Pjanic MF
Alex Collado MF
Memphis Depay A
Raphinha A

Mer fotboll under lördagen den 13 augusti 2022 kan du läsa om här!