Kika på Lazio – Inter live stream 26/8 och kanske även spela livebetting under matchens gång! Lazio tar emot obesegrade Inter på fredag 26 augusti 2022. Men Inter står inför en knepig utmaning i Rom. Innan du läser våra speltips inför matchen nedan så tar vi oss en titt på fredagskvällens europeiska fotbollstablå:

18:30 Monza – Udinese (Serie A)
20:00 Girona – Celta Vigo (La Liga)
20:30 Freiburg – Bochum (Bundesliga)
20:45 Lazio – Inter (Serie A)
21:00 AC Ajaccio – Lille (Ligue 1)
22:00 Betis – Osasuna (La Liga)

Lazio – Inter live stream och tips 26/8

Lazio var favoriterna att ta hem alla tre poängen ifrån sin resa till Torino senast, men spelet visade sig vara mycket tightare än någon förväntat sig. Båda försvarsuppställningarna lyckades bäst under de 90 minuterna och höll nollan. Frustrationen gick tydligt att se på Lazio-spelarnas ansikten då Immobile, Milinkovic-Savic och Lazzari alla fick varsina gula kort i slutet av matchen.

Inter förväntades alltid säkra alla 3 poäng hemma mot Spezia och värdarna svikit inte sina fans. Martinez bröt dödläget i den 35:e minuten efter bra arbete från sin strejkpartner Lukaku. Tidigt i den andra fyrtiofem sköt Calhanoglu Inter i en ledning med 2-0 och 8 minuter efter avslutade Correa poängen med ett tredje mål för värdarna.

Streama Lazio – Inter i direktsändning

Nu ser Inter fram emot att fortsätta sin 100-procentiga start på den nya säsongen borta i Lazio på fredag ​​kväll 26/8. Värdarna har fyra poäng i tabellen efter två matcher hittills. Och Lazio kommer att vara desperata efter att fortsätta sin obesegrade start på den här Serie A-säsongen men vet att det kan visa sig vara mycket lättare sagt än gjort mot ett lag som Inter.

Lazio’s förutspådda laguppställning – Provedel, Patric, Romagnoli, Marušić, Vecino, Lazzari, Zaccagni, Cataldi, Milinković-Savić, Immobile & Anderson

Inter’s förutspådda laguppställning – Handanovič, de Vrij, Škriniar, Dimarco, Dumfries, Bastoni, Brozović, Çalhanoğlu, Barella, Lukaku & Martínez

Streama Lazio – Inter live direkt på Unibet här >>.

Speltipsen inför Lazio – Inter

Vi avnjuter fredagskvällens stormat i Serie A mellan Lazio och Inter med att spela flera spel på matchen samtidigt som vi tittar på den, allt hos Unibet här >>.

Överspel på antal mål samt BLGM

Fyra av de fem senaste mötena mellan Lazio och Inter Milan har resulterat i över 2,5 mål per match och de har även då sett till att båda lagen fått komma med på resultattavlan. Vi förväntar oss samma sak på fredag ​​kväll. I två av Lazios och fyra av Inters senaste sex tävlingsmatcher har vi också fått se minst tre mål gjorda samt att båda lagen hittat nätmaskorna.

Över 2,5 mål och båda lagen gör mål, odds

Ciro Immobile gör mål

För den lite mer våghalsige så kan man också tippa ett odds på att Lazio’s Ciro Immobile gör mål mot Inter. Immobile har gjort tre mål på sina fem senaste matcher mot Inter och vi backar upp Lazios målmaskin i hans stävan att hitta nätet mot Lukaku och co på fredagskvällen. Den italienske landslagsmannen har gjort Lazios ena mål av två hittills den här säsongen, det kom i ligapremiären mot Bologna. 32-åringen gjorde fantastiska 27-mål i Serie A förra säsongen.

Ciro Immobile gör mål i matchen, totalt odds 1,86 @Unibet

Placera ett eller flera odds på någon eller några av nedanstående spelbolag >>

Läs även:
Malmö FF & AIK i avgörande kvalfinaler 25/8
Serie A 2022-2023 på wikipedia