Söndagens sportnöje 4/9 toppas för hockeytokiga av Champions Hockey League med Färjestad BK – Straubing Tigers live stream, Skellefteå AIK – Trinec live stream och Sparta Prague – Luleå live stream. All hockeydramatik ser du på Unibet eller NordicBet!

CHL möten att streama live söndag 4 september på något av ovanstående spelbolag direkt på hemsidan eller i appen:

15:05 Färjestad BK – Straubing Tigers
15:05 Skellefteå AIK – Trinec
16:00 Sparta Prague – Luleå HF
16:30 Belfast – Davos
18:00 Jukurit – Aalborg
18:00 TPS Turku – Zug
19:00 Grizzly Wolfsburg – HK Olimpija
20:20 Krakow – Villach

Regga kontot gratis och ta din välkomsbonus för att streama hockey från CHL i direktsändning.

Färjestad BK – Straubing Tigers 4/9

Såklart ska vi inte bara titta på Färjestad BK – Straubing Tigers live stream i CHL 4/9. Vad vore en match av sådan kaliber utan ett eller flera spel på odds innan och under tillställningen? Livebetting är vårt solklara val av kompletterande livenöje till streamingen av matchen. Men redan nu lägger vi ett spelodds inför matchstart för att göra det här ännu mer spännande.

Tysk och svensk hockey

Tysk hockey är visserligen på frammarsch. Men svensk hockey i form av Färjestad BK slår dem i åtta av tio gånger (gissar vi). Därav spelar vi idag att hemmapubliken i Karlstad får se sitt Färjestad BK vinna över gästerna Straubing Tigers från Tyskland med minst 2 måls marginal.

Asian på Färjestad

Oavsett målkalas eller inte så är vi övertygade om att vårt spel på hemmavinst med ett asian hadicap för Färjestad BK -1,5 går in till odds 1.73 @Unibet.

Läs dessutom dagens övriga sporttips:

Färjestad BK – Straubing Tigers live stream CHL 4/9