Se Danmark Frankrike live stream i Nations League. Saknar du tv kanalen som visar matchen så får du en ny möjlighet via livestreaming.

Streama fotbolls-VM 2022 direkt på C More.

Dagens speltips fotbolls VM Qatar 26/11

Danmark Frankrike på Parken i Köpenhamn

Danmark har gjort det bra i Nations League där man har möjlighet att ta sig till slutspel vid seger över Frankrike ikväll. Samtidigt måste Kroatien tappa poäng mot Österrike borta. Inträffar det scenariot så har vi Danmark som vinnare av grupp 1. Danmark hade allt i egna händer i den förra omgången men var då tvunga att vinna över Kroatien borta. En 37 Luca Modric visade dock att gammal är äldst och kroaterna gick vinnande ur den striden med 2-1.

Annars har Danmark ett kanonlag på papperet för tillfället. Man är mycket bättre en Sverige i sitt spel och det går inte ens att jämföra oss med våra nordiska grannar för tillfället. Sverige åkte på en blytung förlust igår mot Serbien och det är så klart tungt att vara svensk idag. I Danmarks startelva så är Eriksen och Hojbjerg fantastiska på det centrala mittfältet. Christensen och Kjaer är stabila i backlinjen och just nu känns danskarna mer spännande än på väldigt länge! På Parken i Köpenhamn har man en fin möjlighet att vinna över Frankrike ikväll.

Det vimlar av världsstjärnor i Frankrikes trupp

Det är lite märkligt att Frankrike inte är bättre just nu än vad tabellen visar. Vid förlust riskerar man att åka ur högsta divisionen vilket inte är bra. Framåt har man inte direkt rosat marknaden med mål. Detta trots Mbappe, Giroud och Griezman framåt. Varenda spelare i Frankrikes trupp har etablerat sig i storlag runt om i Europa. Kanske är det att man inte är så motiverade till att spela Nations League fotboll alls. Men att åka ur högsta gruppen vore ändå ett stort misslyckande och inte bra för framtiden.

Danmark Frankrike live stream

Saknar du tv kanalen för att se Danmark Frankrike så finns det en annan möjlighet. Du ser Nations League matchen mellan danskarna och fransmännen med bästa kvalitet hos Viaplay här >>

Med live streaming menas att du ser matchen direkt i din dator, surfplatta eller smartphone via internet. Matchen spelas upp med några sekunders fördröjning men av samma kvalitet som om du skulle via en vanlig tv kanal.

Danmark Frankrike live stream