För bövelen, nu gäller det Sverige! När vi tittar på Sverige Slovenien live stream i kvällens sista Nations League omgång 27/9 så är det bara seger som gäller. Inget annat är acceptabelt i spel på Friends Arena mot nästjumbon Slovenien. Men för att klara av slovenerna måste vi få till ett ordentlig taggning hos det svenska landslaget.

Nations League 27/9

Alla tisdagens matcher i Nations League 27/9 börjar samtidigt och har matchstart 20:45. I Sveriges grupp gör Norge och Serbien upp om gruppavancemang till Liga A medan våra blågula fotbollshjältar kämpar i Stockholm på Friends Arena för vår överlevnad i Liga B.

Nations League Liga A
Portugal – Spanien
Schweiz – Tjeckien

Nations League – Liga B
Albanien – Island
Irland – Armenien
Norge – Serbien
Sverige – Slovenien
Ukraina – Skottland

Nations League – Liga C
Grekland – Nordirland
Kosovo – Cypern

Sverige Slovenien live stream

TV6 och Viaplay är kanalerna och streaming-alternativet för er som vill kolla på Sverige Slovenien 27/9. Samtidigt som du streamar matchen live så kan det vara nice att ägna sig åt lite livebetting under tiden. Ta för dig av aktiva bonuserbjudanden.

Nations League bonusar inför sista omgången

Tipset Sverige Slovenien

Vi kan bara inte tro att Sverige ska förlora ännu en viktig Nations League match. Särskilt som Sverige har favör av egen hemmaplan mot ett vanligtvis betydligt sämre Slovenien. Därför spelar vi på svensk seger till odds 1.82 @ Unibet.