Ungern – Italien live stream är idag att föredra framför att titta på matchen England – Italien i samma grupp i Nations League 26/9. Detta eftersom det är Ungern – Italien som idag, måndag 26 september gör upp i en direkt avgörande match om gruppsegern. England har, likt Sverige, gjort ett katastrofalt dåligt gruppspel i Nation League med tre förluster och två oavgjorda på fem omgångar. Tyskland har inte lyckats mycket bättre med endast en vinst. Därför är deras match ikväll inte särskilt intressant ur en spänningssynpunkt. Men visst, England mot Tyskland är ändå ett stort möte med tanke på fotbollshistorien.

Ungern – Italien live stream & speltips

Dagens superviktiga gruppavslutning mellan Ungern och Italien sänds endast via live streaming på  Viaplay här >>. På Viaplay kan man se på Ungern – Italien i vilken skärm man vill som. Välj t.ex mobil eller bärbar dator i perfekt upplösning och med Lasse Sandberg som kommentator. Puskás Aréna är platsen för skådespelet.

Ungern har ett riktigt storlag på gång, vilket fantastiskt gruppspel man genomför! Vinster mot England två gånger om, seger och en oavgjord mot Tyskland. Bara Italien besegrade på sin egen hemmaplan Ungern med 2-1 i börja av juni. Vi tror Ungern tar revansch i afton och vinner över Italien. Därav lirar vi hemmaseger till det ”skyhöga” oddset 4.20 @ Unibet.

Ungern - Italien live stream Nations League 26/9