Fotboll: Bundesliga träder in i åttonde omgången denna helg och först ut bland matcherna är Bayern – Leverkusen fredag 30/9. Tipset inför avspark kl. 20:30 blir ett underspel på antal mål.

Streama Bundesliga live direkt på Unibet här!

Bayern – Leverkusen 30/9

Bayern började Bundesliga säsongen urstarkt med tre raka vinster. Men sedan hände något. Tre oavgjorda matcher på raken med en efterföljande förlust senast mot Augsburg har förpassat Bayern till femte plats. Formsvackan är svårförklarad. Skadebänken är inte fylld på något sätt, mot Leverkusen ser endast tre spelare ut att missa matchen mot fem för bortalaget. Det är något annat som inte stämmer med spelet för Bayern just nu och vi vet inte varför.

Leverkusen är placerad precis ovanför bottenstrecket med fem inspelade poäng på sju matcher. På bortaplan har dock Leverkusen gjort bra ifrån sig i de tre bortamatcherna hittills. En knapp 1-0 förlust mot Dortmund, 0-3 seger över ligatvåan Mainz och 2-2 mot Hertha Berlin är ruggigt bra faktiskt med tanke på deras tabellplacering. Leverkusen har absolut möjligheten att skaka Bayern ikväll, men vi tror bortalaget kommer att prioritera ett starkt försvar som kommer att hålla nere målproduktionen i matchen om de lyckas hyfsat väl.

Under totalt 3.5 mål i mötet Bayern – Leverkusen tippas till oddset 2.16 @ Unibet.

Missa inte att slänga ett getöga på årets populäraste casinobunusar och spelbonusar.

Hockeylördag & Fotbollslördag 1 Oktober 2022