Streama amerikansk fotboll gratis i Sverige! NFL (National Football League) är en grymt populär sport i USA och här i Sverige växer hela tiden intresset för amerikansk fotboll. Titta och spela samtidigt liveodds på matcherna.

Streama amerikansk fotboll live gratis

Tveklöst är amerikansk fotboll en sjukt stor sport i USA, men även i Sverige börjar vi intressera oss mer och mer för NFL. NFL finalen Super Bowl benämns årligen vara världens största enskilda sporthändelse. Missa inte spänningen, streama amerikansk fotboll gratis i direktsändning hela NFL säsongen på Unibet och Bet365. Registrera dig gratis och ta din välkomstbonus!

Så länge du har någon krona ståendes på ditt spelkontot hos någon av ovanstående spelbolag så kan du streama amerikansk fotboll live utan kostnad för alltid! Samtidigt kan du också passa på att spela på liveodds under matcherna på samma spelbolag. Snacka om grym sportunderhållning!

NFL tips 2/10

Söndagskvällens allra sista NFL tillställning är mötet mellan Green Bay Packers och New England Patriots. Med bara tre matcher spelade på den nya NFL säsongen 2022-2023 så är det förstås svårt att sia om lagens kapacitet på längre sikt. Men hur som helst kan vi konstatera att dagens hemmalag Green Bay Packers vunnit två och förlorat en. Gästande New England Patriots har gjort det omvända, vunnit en och spelat två oavgjorda. Idag tror vi att just den matchsviten blir kvitterad. Vi tippar tvåan med bortaseger för the Patriots till odds 4.70 @ Unibet.

NFL söndag 2 oktober 2022

15:30
New Orleans Saints – Minnesota Vikings
19:00
Houston Texans – Los Angeles Chargers
Indianapolis Colts – Tennessee Titans
Baltimore Ravens – Buffalo Bills
Dallas Cowboys – Washington Commanders
Atlanta Falcons – Cleveland Browns
Detroit Lions – Seattle Seahawks
Pittsburgh Steelers – New York Jets
NY Giants – Chicago Bears
Philadelphia Eagles – Jacksonville Jaguars
22:05
Carolina Panthers – Arizona Cardinals
22:25
Las Vegas Raiders – Denver Broncos
Green Bay Packers – New England Patriots