Årets NHL premiär 2022 äger rum på fredag 7 oktober där Nashville Predators – San Jose Sharks äntrar isen i O2 Arena i Prag, Tjeckien. Kvällen efter, lördag 8 oktober, är det dags i gen för en returmatch mellan dem i samma arena. De här två matcherna inleder NHL säsongen 2022-2023 och ingår samtidigt i NHL Global Series. Premiärmatcherna har nedsläpp kl. 20:00 både fredag 7/10 och lördag 8/10. Bägge matcherna visas på live stream av Unibet här >> 

Streama NHL premiären 2022 live

Nashville Predators och San Jose Sharks får äran att inleda NHL säsongen med premiärmatch samt uppföljningsmöte bara ett dygn senare. Vi hockeysaliga svenskar har tur å vi kan se på NHL premiär 2022 via direktsänd live stream utan kostnad när man är inloggad hos Unibet. Får du inte igång din live-sändning kan det bero på att du också måste ha åtminstone någon krona ståendes på ditt oddskonto. Men det fixar nya unibet-medlemmar lätt genom att ta den välkomstbonus som erbjuds vid registrering. Unibet erbjuder ett gratisspel på 100 kr när man sätter in samma summa. Du har då 200 kr att spela på odds för!

Premiär tips Predators – Sharks

Helhäftig fredag 7 okt har vi alltså med NHL premiär 2022 mellan Nashville Predators och San Jose Sharks. Vi har egentligen inget hemmalag i det här mötet eftersom matchen äger rum på neutral is i Europa. Men det är Predators som enligt spelbolagen har ett klart favoritskap på sig. Vi är ändå lite förundrade över det kraftiga favoritskapet då båda lagen presterat riktigt bra under försäsongsmatcherna. Nästan bara vinster från båda hållen. Hur som helst är det i alla fall upplagt för en sanslöst spännande NHL premiär. Vårt speltips går trots allt till att spela på seger för Nashville Predators till odds 1.93 @ Unibet.

NHL premiär 2022 live stream

Se här oddsen för stunden på Unibet. Streama också matchen live direkt på Unibet!

Streama och tippa odds på årets sista försäsongsmatcher som under helgen nu pågår parallellt med NHL-premiärens dubbelmöte.