Milan Juventus live stream i Serie A kl. 18:00 är tillsammans med Dortmund Bayern live stream i Bundesliga kl. 18:30 lördagens största fotbollsdrabbningar 8/10. Bägge matcherna lockar förstås många fotbollsintresserade men här blir det till att välja vad man vill se. Däremot finns det inget som hindrar en ifrån att hoppa emellan matcherna då live stream för båda dessa drabbningar är direktsända på samma ställe.

Milan Juventus live stream 8/10

Börja lördagen 8 oktober med Serie A fotboll redan 15:00 då titelutmanaren Inter tar sig an formstarka ligaåttan Sassuolo. Sedan väntar då dagens stormatch i Serie A Milan mot Juventus 18:00. Avsluta därefter med superviktiga bottenmötet Bologna – Sampdoria som har avspark 20:45. Alla matcherna i Serie A finns att streama i direktsändning när du är inloggad på Unibet här >> 

15:00 Sassuolo – Inter
18:00 Milan – Juventus
20:45 Bologna – Sampdoria

Så här gör du för att streama sport på Unibet:

  1. Logga in på Unibet, registrera konto gratis här.
  2. Ta din välkomstbonus med 100 kr gratisspel.
  3. Sök upp matchen i oddsutbudet hos Unibet.
  4. Klicka på play-stream-ikonen för matchen och när relevanta regler för live streaming har iakttagits så kommer evenemanget att börja visas automatiskt så fort det finns tillgängligt för sändning.

Du behöver ha pengar på ditt spelkonto eller ha placerat ett spel de senaste 24 timmarna för att kunna uppleva spänningen. Sportlördag 8/10 är i övrigt också välfylld med live streaming läckerheter.

Serie A tipset lördag 8 oktober

Fyra poäng skiljer seriefemman AC Milan och seriesjuan Juventus åt inför Serie A omgång 9. Båda lagen kommer till spel med varsin förlust följt av vinst i senaste omgången. De här mötena mellan Milan och Juventus är lika heta som klassiska, fulla med rivalitet. Förra gången de möttes i i seriespelet i januari slutade det oavgjort och mållöst 0-0. Dessförinnan blev det 1-1. Så det är ingen överdrift att det brukar vara stenhårt och jämnt när de möts. Historiken beaktas såklart och vi spelar på att det görs under 2,5 mål i dagens match till odds 1.72 @ Unibet.

Passa även på att njuta av NHL hockey ikväll när nu den nya säsongen sätter igång. Streama också det live direkt på Unibet här >>