Phil Wright – Michael van Gerwen kastar ikväll pil i semifinalen av Dart World Grand Prix och det hela kan avnjutas via live stream kostnadsfritt direkt på Unibet här >>.

Dart World Grand Prix semifinaler 8 okt

Streama lördagskvällens semifinaler Dart World Grand Prix live!

21:10 Gary Price – Nathan Aspinall
22:30 Phil Wright – Michael van Gerwen

Logga in på Unibet genom att registrera konto gratis härTa för dig av din välkomstbonus med 100 kr gratisspel som unibet erbjuder. Sök därefter upp matchen i oddsutbudet hos unibet och klicka på play-stream-ikonen för matchen.

Phil Wright Michael van Gerwen tipset 8/10

Vilken cool dart-semifinal vi får se ikväll i Dart World Grand Prix lördag 8 oktober 2022. Världstvåan Phil Wright möter världstrean Michael van Gerwen. Dessa båda herrar har verkligen haft många tuffa dart-duster med varandra tidigare. Och inte sällan brukar de råka i luven på varandra under matcherna. Och allra bäst är kamperna när det handlar om pilkastning om en finalbiljett eller att de gör upp om en titel. Dagens semifinal gäller i bäst av 7 set. Vi tänker definitivt spela ett odds på att det blir över 5.5 set till odds 1.60 @ Unibet.

Phil Wright Michael van Gerwen Dart live stream