Beskåda Krakow Färjestad live stream i CHL tisdag 11 oktober 2022! Det är sista gruppomgången i Champions Hockey League och Färjestad gör upp med Straubing Tigers om gruppsegern. Båda lagen står på 12 poäng vardera inför dagens matcher i Grupp F; Krakow – Färjestad BK kl. 18:00 och Straubing Tigers – Villach kl. 19:30. Stream samt speltips inför Färjestads match ges här…

Krakow Färjestad live stream 11/10

Streama Krakow Färjestad och alla hockeymatcher i Champions Hockey League direkt på UnibetNordicBet och Bet365. Just 11/10 är det gott om ögongodis att titta på eftersom även Luleå HF, Frölunda HC, Skellefteå AIK och Rögle BK snörar på sig skridskor för att tampas i CHL. Alltihop är möjligt att se då spelbolagen erbjuder live streaming från hela Champions Hockey League. Det kostar inget att registrera sig hos dem och man krävs inte heller på något abonnemang. Som ny medlem hos dem välkomnas du med extra bonuspengar att spela på odds med samt att du då också får tillgång till all live streamad sport.

Speltips Krakow – Färjestad 11 okt

Returdags för Färjestad BK att möta Krakow. När det begav sig för en vecka sedan i Karlstad gick segern till Färjestad med 5-1. Och vi kan med stor sannolikhet fastslå att det krävs ånyo en seger idag. För vi kan nog vara ganska säkra på att Straubing Tigers slår Villach. Och i sådant fall krävs en vinst även för Färjestad mot Krakow för att gruppsegern ska vidhållas.

  1. Färjestad BK 12 p
  2. Straubing Tigers 12 p
  3. Villach 3 p
  4. Krakow 3 p

Klart det blir seger för Färjestad. Vi tippar på att bortasegern blir med större marginal än 3 mål (asian handicap -2,5) till odds 1.77 @NordicBet. Dessutom går det att spela på livebetting under tiden matchen ses via live streaming.

CHL schema 11 oktober 2022

Tidsdagens spelschema i CHL 11/10 är enligt följande:

17:30
Trinec – Davos
18:00
Krakow – Färjestad BK
Tappara – München
18:05
Luleå HF – Aalborg
19:05
Frölunda HC – Grenoble
Skellefteå AIK – Belfast
19:30
Rapperswil – Slovan Bratislava
Sparta Prague – Jukurit
Straubing Tigers – Villach
20:35
Zürich – Rögle BK

Längtar du efter ytterligare underhållning så kanske casino kan vara något för dig? Men glöm inte att spela ansvarsfullt mot dig själv.