Återigen en sjusärdeles trevlig hockeytisdag framför oss med massor av CHL 11/10, däribland ser vi på Luleå Ålborg live stream! Luleå HF – Aalborg Pirates måhända vara betydelselös för gruppavgörandet, men spänningsmomentet är på topp eftersom vi spelar ett par odds både inför mötet och under matchens gång via livebetting. Allt samtidigt som vi streamar matchen live.

Luleå Ålborg live stream 11/10

Mellan Luleå i Sverige och Ålborg i Danmark är det ungefär 150 mil i avstånd. Men mellan dem i CHL grupp A skiljer det 13 poäng till Luleås favör. Med gruppvinsten säkrad tar sig Luleå HF an gruppjumbon Aalborg Pirates med ett självsäkert lugn. Självklart vill vi se Luleå vinna sin sjätte raka gruppmatch i Champions Hockey League. Och det gör vi bäst hos någon av dessa tre betting-och streaming aktörer:

Regga konto gratis och ta din välkomstbonus för att börja streama CHL hockey!

Champions League Hockey 11 okt

17:30 Trinec – Davos
18:00 Krakow – Färjestad BK
18:00 Tappara – München
18:05 Luleå HF – Aalborg
19:05 Frölunda HC – Grenoble
19:05 Skellefteå AIK – Belfast
19:30 Rapperswil – Slovan Bratislava
19:30 Sparta Prague – Jukurit
19:35 Straubing Tigers – Villach
20:35 Zürich – Rögle BK

Tipset Luleå HF – Aalborg Pirates

Eftersom Luleå HF redan är klara gruppvinnare redan innan sista omgången ska spelas så får vi ha med det i beräkningarna inför vårt speltips. Å andra sidan tror vi inte annat än att Luleå viker ned sig inför hemmapubliken i Coop Norrbotten Arena. Särskilt inte som det är bottenlaget Ålborg man möter. Nä piraterna blir slagna denna tisdagsafton 11 november med rätt stor marginal. Efteråt får man åka hem till norra Jylland tomhänta. Luleåseger med handikapp -3,5 tippas, odds 1.75 @NordicBet.

Lystring alla Champions Hockey League fans. Massor av mer läsning inför den fortsatta CHL säsongen finns att ta del av här!