Nordirländsk hockey är på besök i Västerbotten när vi idag ger oss i kast med Skellefteå Belfast live stream i CHL 11/10. Skellefteå AIK – Belfast Giants är näst sist ut bland svensklagen ikväll med nedsläpp i Skellefteå Kraft Arena kl. 19:05 tisdag 11 oktober 2022.

Skellefteå Belfast live stream 11/10

Rafflande värre blir det i CHL Grupp H ikväll 11 oktober när allt ska avgöras. HC Davos leder gruppen inför den sista gruppomgången med en poäng före Skellefteå AIK på andra plats. Båda lagen är redan klara för slutspelshockey, men ikväll står gruppsegern på spel. Gruppvinnaren slipper att få spela mot en annan gruppsegrare vid gruppvinst. Streama det rafflande avgörandet i kvällens CHL tisdag 11/4 direkt på på antingen Unibet härNordicBet här eller Bet365 här.

Registrera konto gratis och plocka åt dig av en välkomstbonus så du fyller på spelkontot. För endast med en liten peng på oddskontot är det fritt fram att streama massvis med sport live för all framtid, inklusive all CHL också. 

Själva kommer vi dessutom att spela på livebetting under matchens gång medan vi streamar den live, allt direkt på sama spelbolag.

Bettingtipset Skellefteå Belfast 11 okt

Den nordirländska hockeyklubben Belfast Giants ligger sist i grupp H och kommer sluta så oavsett resultat idag. När Skellefteå besökte Belfast i förra veckan så pressade nordirländarna svenskgänget hårt. Dock slutade matchen med Skellefte vinst 2-4 tillslut. På hemmais idag förväntar vi oss en smärre målkavalkad och tippar över totalt 6,5 mål i matchen. Odds 2.08 @NordicBet.

CHL 11 oktober 2022

Streama CHL live så ögonen blir trötta idag 11 okt! Över totalt fem timmars hockeydramatik från Champions Hockey League får du uppleva. Gött va!

17:30 Trinec – Davos
18:00 Krakow – Färjestad BK
18:00 Tappara – München
18:05 Luleå HF – Aalborg
19:05 Frölunda HC – Grenoble
19:05 Skellefteå AIK – Belfast
19:25 Rapperswil – Slovan Bratislava
19:30 Sparta Prague – Jukurit
19:30 Straubing Tigers – Villach
20:35 Zürich – Rögle BK

Hör upp alla hockey fans. Massor av mer läsning inför den fortsatta Champions Hockey League säsongen finns går att förkovra sig i hos deras officiella sajt här!