Se på Zürich Rögle live stream i Champions Hockey League 11/10. Matchen ZSC Lions Zürich – Rögle BK avgör toppstriden i CHL Grupp D. Dessutom avslutar just den här matchen tisdagskvällens hela CHL-schema 11 oktober 2022. Inför Rögles möte med Zürich så leder Ängelholmslaget gruppen med 3 poäng före Zürich. Och i matchen dem emellan förra veckan så vann Rögle på övertid. Detta innebär att Zürich vinner gruppen om man besegrar Rögle i Schweiz på sin egen hemmais i Hallenstadion idag.

Zürich Rögle live stream 11/10

Känner ni hur pulsen börjar slå allt snabbare? Det är inte alltför många timmar kvar tills den avgörande drabbningen sätter igång mellan ZSC Lions Zürich och Rögle BK. Här i Sverige kan vi alla njuta av se på CHL via sport live streaming hos de tre betting-och streaming aktörerna nedanför utan att kontoregistrering kostar något!

Titta på livesport hos bet365, NordicBet och Unibet! Geografiska begränsningar gäller. Ett positivt saldo krävs eller att ett giltigt spel har lagts de senaste 24 timmarna. GamblingTherapy.org. 18+.

Speltips inför ZSC Lions Zürich – Rögle BK

Vi går rakt på sak i vårt speltips inför dagens match ZSC Lions Zürich – Rögle BK. Står det oavgjort vid full tid eller att Rögle vinner matchen så kan vi kamma hem sköna vinstpengar. Detta eftersom vi väljer att spel ett dubbelchans-odds 1.58 på X2 vid fulltid hos Unibet.

CHL matcher tisdag 11 oktober 2022

17:30 Trinec – Davos
18:00 Krakow – Färjestad BK
18:00 Tappara – München
18:05 Luleå HF – Aalborg
19:05 Frölunda HC – Grenoble
19:05 Skellefteå AIK – Belfast
19:30 Rapperswil – Slovan Bratislava
19:30 Sparta Prague – Jukurit
19:35 Straubing Tigers – Villach
20:35 Zürich – Rögle BK

Blir du nyfiken på att kika på vad som skrivs om dagens CHL drabbningar kan du med fördel gå in på den officiella hemsidan: https://www.championshockeyleague.com/