Hockeylördag 15/10 med SHL och NHL live stream blir en enormt fartfylld sådan. Lördagsdygnet inleds direkt kl. 01:00 svensk tid med NHL hockey efter att fredagen övergår till lördag 15 oktober. Sedan kan vi streama NHL matcher under hela natten och tidiga lördagsmorgonen. Därefter väntar några timmars uppehåll innan det är dags för hockeydramatik i Svenska Hockeyligan SHL. Från lördag eftermiddag 15:15 till ca. 20:00 är det fullt fokus på SHL. Nästan i alla fall kanske en del säger. För kl. 19:00 på lördagskvällen drar NHL matcherna igång igen med två kvällsmatcher som alla finns att streama live på antingen Unibet här och Bet365 här. Se spelschemat för hela hockeylördag med NHL och SHL 15 oktober längre ner.

Hockeylördag 15/10 live stream

NHL säsongen 2022-2023 har precis dragit igång och glädjande är att vi kan streama varenda match direkt på både Unibet och Bet365. Du registrerar dig enkelt och helt gratis hos bägge spelbolagen och behöver således inte oroa dig över någon månatlig kostnad eller liknande. Men du bheöver göra en första insättning på ditt spelkonto hos dem för att kunna streama sport live. Men så länge du har en krona ståendes på ditt oddskonto kan du streama sport, inklusive NHL hockey och Champions Hockey League, hur mycket du vill!

När det gäller SHL erbjuder tyvärr inte unibet och bet365 live streaming för dessa matcher. Då måste du istället vända dig till ett abonnemang hos C More vilket du kan läsa mer om här.

NHL lördag 15 oktober

Fredag natt/lördag morgon:
01:00 Columbus Blue Jackets – Tampa Bay Lightning
01:00 Detroit Red Wings – Montreal Canadiens
02:00 Winnipeg Jets – New York Rangers
04:30 San Jose Sharks – Carolina Hurricanes
Lördag kväll:
19:00 Buffalo Sabres – Florida Panthers
22:00 Philadelphia Flyers – Vancouver Canucks

Streama ala NHL matcher direkt på Unibet och Bet365.

SHL lördag 15 oktober

15:15
Frölunda HC – Färjestad BK
HV71 – Brynäs IF
Malmö Redhawks – Timrå IK
Rögle BK – Örebro HK
18:00
IK Oskarshamn – Luleå HF
Växjö Lakers – Leksands IF

Fotbollssöndag 16/10: Djurgårdens IF AIK

Njut av trevlig hockey tillsammans med spännande oddsspel och livebetting 15/10. Glöm inte att hämta in några välkomnande spelbonusar för att ha lite extra kul!