Streama Real Madrid Barcelona gratis i spanska Supercupen söndag 14 januari 2024 med avspark kl. 20:00. El Clásico live stream samt ett speltips inför matchstart är väl inte så dumt va?

Real Madrid – Barcelona gratis stream

Matcherna mellan Real Madrid och Barcelona är bland det bästa man kan vara med om i fotbollsväg tycker vi. El Clasico har en häftigt anrik historia och följs alltid av megastor mediebevakning på grund av all världens intresse som matcherna tilldrar sig. Nu har vi alltså en sådan match att framför oss på söndag 11 jan. Streama Real Madrid Barcelona gratis i direktsändning när du är inloggad på Unibet här >>: Sätt in 100 kr och få ett gratisspel på 100 kr.

spelstreamen

Real Madrid Barcelona tips odds 16 okt

Något som gör det extra roligt att titta på El Clasico 16 okt är att både Real Madrid och Barcelona hittills är obesegrade efter åtta omgångar i La Liga 2022-2023. Med sju vinster och en oavgjord vardera så står de inför söndagens möte på samma 22 poäng. Barcelona leder La Liga efter 20:1 i målskillnad jämför med 19:7 för Real Madrid. Riktigt kul att se i vilken fin form lagen är i samtidigt när de nu ska mötas. Båda klubbarna kubbarna slogs om La Liga titeln en bit in i förra säsongen, men sedan drog Real Madrid ifrån och vann ligan komfortabelt. Nu är de återigen i topp av La Liga tabellen inför ett El Clasico. Men nu med skillnaden att det är oerhört jämnt dem emellan. Därför betyder dagens match väldigt mycket förstås.

Spel på BLGM i El Clasico 16/10

Barca vann över marängerna senast under sommaren i en vänskapsmatch den 24 juli med 1-0 på neutral plan i USA. Dessförinnan möttes de i ligaspelet i vintras 22 mars vilket då slutade med bortaseger 0-4 för Barcelona. Den här gången tror vi inte på samma utklassningssiffror. Snarare tor vi att söndagens EL Clasico blir en ganska målsnål tillställning. Båda lagen har bara gjort ett mål var i båda deras senaste två ligamatcher. Så därför spelar vi på att det kommer göras under totalt 2,5 mål i matchen till odds 2.48 @ Unibet.

Läs även: Fotbollssöndag 16/10: Djurgårdens IF AIK