Titta på Sverige Serbien live stream i handbolls-EM för damer helt gratis 4/11. Svenska damerna ger sig direkt in i hetluften på premiärdagen i damernas EM-handboll fredag 4 november 2022. Streama Sverige – Serbien live!

Sverige Serbien live stream 4/11

Alla som vill se Europamästerskapet i handboll för damer 2022 och kanske särskilt Sverige Serbien live stream idag gör det antingen på TV6 eller i direktsändning i mobil, padda, tv eller dator hos Unibet här >>.

odds handbolls-em damer 2022

Svenskan Nina Koppang missar tyvärr dagens match på grund av positivt svar på corona test. Men i övrigt tror vi Sverige kommer till spel mot Serbien med ett slagkraftigt lag. Streama Sveriges match och alla andra EM-matcher på Unibet när du är inloggad samt har satt in någon krona på spelkontot.

Handbolls-EM 4 november 2022

18:00 Danmark – Slovenien
18:00 Ungern – Schweiz
20:30 Norge – Kroatien
20:30 Sverige – Serbien

Speltips Sverige Serbien 4 nov

Sveriges handbollsdamer har blivit allt bättre senaste åren och det är superkul att följa deras framfart i de stora mästerskapen. Nu hoppas vi på svensk medaljglans i handbolls-EM för damer 2022. Och ska det bli guldvittring är som bekant varje match viktig. Inte minst gäller det att prestera på topp redan i EM-premiären där Sverige ikväll möter Serbien. Dock är vi faktiskt inte särskilt oroliga över om Sverige vinner matchen för det ska bara bli seger enligt alla kalkyler. Däremot finner vi det mer intressant i att spekulera kring hur stor segermarginalen blir.

Efter en del dividerande fram och tillbaka mellan oss har vi kommit fram till att Sverige kommer vinna över Serbien med minst 7 mål (Sverige handikapp -6,5) till odds 1.85 @Unibet.

Vi har tidigare skrivit om hur du kan se på handboll gratis här!