Holger Rune – Novak Djokovic möts i tennisfinal i Paris Masters ATP-turnering inomhus 6/11 med start kl. 15:00. Finalmatchen ser du gratis via live stream i alla dina skärmenheter direkt på Unibet här >> eller Bet365 här >>.

Vi behöver väl knappast förklara att närapå hela Danmark sitter bänkade framför skärmen söndag 6 november. Snart få vi se om dansk dynamit smäller högst! Dansken Holger Rune är bara 19 år men har slagit sig in i den absoluta världstoppen i tennis senaste året och är rankad 18 i världen. Och idag möter han tidigare världsettan i tennis Novak Djokovic som uppenbarligen hittat storformen igen.

Rune – Djokovic stream 6/11

En underbar sportsöndag går vi till mötes 6/11 med framförallt Holger Rune – Novak Djokovic live stream som en dagens stora höjdpunkter. Men även Sveriges match mot Slovenien i handbolls-EM för damer som har avkast kl. 18:00 pockar ordentligt på vår uppmärksamhet. Både tennisfinalen och handbollsmatchen ifrån dam-EM visas i direktsändning genom stream på Unibet och Bet365.

Streama sport live på ovanstående spelbolag när du är inloggad och har pengar på spelkontot. Registrera konton gratis hos dem bägge två!

Speltips Holger Rune – Novak Djokovic

Holger Rune imponerar stort i Paris. igår slog han 8-rankade kanadicken Felix Auger-Aliassime i två raka set 6-4, 6-2. Ett riktigt styrkebesked av dansken. Auger-Aliassime besegrade tidigare i turneringen svenske Mikael Ymer.

Novak Djokovic tog sig till dagens final efter en rysare i gårdagens semifinal mot greken Stefanos Tsitsipas. Serben avgjorde inte matchen mot världsfemman förrän i tiebreak i tredje avgörande set. Och idag ställs alltså Djokovic mot den 17 år yngre norrmannen i en glödhet finalmatch.

Djokovic är storfavorit att vinna över Rune enligt oddsen hos spelbolagen. Men vi är inte lika säkra på att det blir en så självklar turneringsseger för Novak Djokovic som oddsen gör gällande. Oavsett vem som vinner så räknar vi med att allt avgörs i tredje set och att båda spelarna därmed vinner minst varsitt set. Över 2,5 set i matchen tippas till odds 2.70 @Unibet.

Kolla gärna in novembers bästa oddsbonusar och casinobonusar!