Bästa tisdagsnöjet 8/11 är definitivt att få se på Danmark Sverige live stream i EM-handbollen för damer 2022 med avkast kl. 20:30.

De svenska handbollstjejerna har verkligen fått en kanonstart på EM-turneringen med två inledande vinster. Först 27-21 i premiären mot Serbien och sedan krossade man värdlandet Slovenien med 33-22. Danmark förlorade för övrigt lite överraskande sin premiärmatch mot Slovenien med 26-28. Men danska tjejerna visade varför de under senaste årtiondet varit i världstoppen genom att besegra Serbien stort med 34-21. Idag är dat dags för en ren gruppfinal mellan Sverige och Danmark och så avgörs samtidigt med hur många poäng lagen får med sig in i mellanrundan.

Danmark Sverige live stream 8/11

Vi får vara med om en underbar upplösning av det här gruppspelet i handbolls-EM grupp B. Svenskorna är hittills obesegrade efter de två första gruppomgångarna. Nu återstår för Sverige att möta våra rödvita grannar ifrån Danmark. En batalj som avgör både gruppsegern och superviktiga poäng in i nästa grupprunda. Titta på Danmark Sverige live stream 8/11 direkt hos unibet här >>.

Följ våra blågula svenskor i alla matcher under handbolls-EM 2022 genom att streama dem live hos ovanstående spelbolag. Kontoregistrering sker blixtsnabbt och är helt gratis. Efter att du roffat år tid välkomstbonusen är det sedan fritt fram att streama all möjlig sport kostnadsfritt i alla dina skärmenheter. Men låt någon krona stå kvar på spelkontot så kan du streama sport för all framtid också.

Handbolls-EM damer 8 november

18:00 Kroatien – Schweiz
18:00 Slovenien – Serbien
20:30 Danmark – Sverige
20:30 Norge – Ungern

Tipset Danmark – Sverige 8 nov

Oerhört kul att se våra svenska damer spela handboll så bra som de gör just nu. Men nu väntar den klart tuffaste uppgiften i handbolls-EM hittills. Danskorna kommer garanterat inte ge bort något åt svenskorna. Sådana här nordiska drabbningar i stora handbollsmästerskap är något alldeles speciellt ur spänningssynpunkt. Danmark är favorit att vinna enligt spelbolagen men vi tror Sveriges fina spel håller i sig och att det åtminstone antingen slutar oavgjort eller med blågul seger. Dubbelchans-oddset X2 spelas till 1.90 gånger pengarna hos Unibet.

Se vad som står om Europamästerskapet i handboll för damer 2022 på wikipedia.