Titta på tennis ATP Finals 2022 live stream 13-20 november med Rafael Nadal, Novak Djokovic, Casper Ruud, Stefanos Tsitsipas. Nu har vi en hel vecka framför oss i årets sista stora tennisturnering där världens åtta bästa tennisspelare på herrsidan deltar.

ATP Finals 2022 live stream

Det är en ynnest att få se tennisens stora giganter göra upp med varandra om den allra sista stora tennistiteln i år. Jämfört med andra tennisturneringar under året är det nu endast de allra bästa spelarna som är med. Således är varje match väldigt spännande och mer oviss. Men så gött då att vi alla kan se på ATP Finals 2022 live stream fram till söndag 20 november direkt på både Bet365 här >> och Unibet här >>.

Följande matcher att streama live hos dessa spelbolag närmaste tiden är:

Fredag 18 november:
14:00 Daniil Medvedev – Novak Djokovic
21:00 Stefanos Tsitsipas – Andrey Rublev

Torsdag 17 november:
14:00 Rafael Nadal – Casper Ruud
21:00 Felix Auger-Aliassime – Taylor Fritz

Onsdag 16 november:
14:00 Andrey Rublev – Novak Djokovic
21:00 Stefanos Tsitsipas – Daniil Medvedev

Tisdag 15 november:
14:00 Rafael Nadal – Felix Auger-Aliassime
21:00 Casper Ruud – Taylor Fritz

Måndag 14 november:
14:00 Daniil Medvedev – Andrey Rublev
21:00 Stefanos Tsitsipas – Novak Djokovic

Söndag 13 november:
14:10 Casper Ruud – Felix Auger-Aliassime
21:00 Rafael Nadal – Taylor Fritz

Övriga matcher som ska spelas men som ännu inte dag eller tid är fastställt för i nuläget:

Felix Auger-Aliassime – Taylor Fritz
Rafael Nadal – Casper Ruud
Stefanos Tsitsipas – Andrey Rublev
Daniil Medvedev – Novak Djokovic
Rafael Nadal – Felix Auger-Aliassime
Andrey Rublev – Novak Djokovic
Casper Ruud – Taylor Fritz
Stefanos Tsitsipas – Daniil Medvedev

Speltips Nadal – Fritz 13 nov

Söndagens speltips 13 nov ges inför matchen Rafael Nadal – Taylor Fritz. I enlighet med placeringen på ATP rankingen så tippar vi att världstvåan Nadal vinner över världsnian Fritz. Detta trots att Rafael Nadal inte varit på topp tidigare under hösten. Men nu har Rafa fått träna mer på sistone vilket han eftersökt. Seger för Rafael Nadal över Taylor Fritz spelas just nu till odds 1.57 @ Bet365 (som erbjuder både livebetting och live streaming av matcherna i ATP Finals 2022).