Färjestad Mountfield live stream ifrån CHL 15/11 kanske lockar någon? Självklart lockar det att streama Färjestad BK – Mountfield HK live när det nu vankas åttondelsfinal i CHL tisdag 15 november 2022.

Färjestad Mountfield live stream 15/11

Titta på Färjestad BK – Mountfield HK live stream och även alla övriga första rundorna i åttondelsfinalerna i CHL 15/11. Vid det här laget är du kanske medveten om att det finns en trio spelbolag som sänder CHL hockey live när man loggar in och sätter in en liten slant på deras spelkonto. Att registrera konto hos dem kostar ingenting hos någon av dem. Så regga dig bara och ta din välkomstbonus så är saken biff!

Glöm heller icke att man kan spela på liveodds hos vissa spelbolag under tiden matcherna pågår också!

Titta på livesport hos bet365, NordicBet och Unibet! Men geografiska begränsningar gäller. Ett positivt saldo krävs eller att ett giltigt spel har lagts de senaste 24 timmarna. GamblingTherapy.org. 18+.

CHL åttondelsfinaler 2022

18:00 Grizzly Wolfsburg – Luleå HF
18:00 Jukurit – Fribourg
18:05 Frölunda HC – Straubing Tigers
18:05 Färjestad BK – Mountfield HK
19:30 Red Bull München – EV Zug
19:45 Davos – Tappara
20:20 Salzburg – Rögle BK

Speltips Färjestad BK – Mountfield HK 15 nov

Färjestad BK tar alltså emot tjeckiska Mountfield HK i åttondelsfinalens första runda på tisdag kväll 15 nov med nedsläpp 18:05. Bägge hockeyklubbarna har spelat sisådär på sistone i respektive inhemsk hockeyliga. Men att möta Färjestad på isen i Löfbergs Arena (Karlstad) är ofta en tuff uppgift för vilket lag som helst. Det svenska laget är också stor favorit att vinna enligt oddsen. Vi tycker dock det är värt att spela på hemmavinst för FBK åndå till odds 1.52 @Unibet.