Streama svensken Daniel Larsson live i Dart-VM fredag 16 december 2022 i 64-delsfinalen mot engelsmannen Adrian Lewis med start kl. 15:30. För övrigt finns det många fler dartmatcher att streama live både idag och närapå varje dag i resten av december ända fram till VM-finalen 3 januari 2023.

Streama Daniel Larsson live

Streama alla matcher i dart-VM live, inklusive dagens match Daniel Larsson – Adrian Lewis, på antingen Unibet eller Bet365.

Förutom Daniel Larssons match lockar säkert också kvällens match med den kvinnliga dartspelaren Beau Greaves, endast 18 år gammal. Hon är ett riktigt stjärnskott som nu får mäta sig med världens bästa män. Beau Greaves är den nuvarande världsmästaren i World Darts Federation för kvinnor.

64-delsfinaler i dart-VM fredag 16 dec:

13:40 Alan Soutar (Skottland) – Mal Cuming (Australien)
14:30 Boris Krcmar (Kroatien) – Toru Suzuki (Japan)
15:30 Adrian Lewis (England) – Daniel Larsson (Sverige)
20:10 Rowby John Rodriguez (Österrike) – Lourence Ilagan (Filippinerna)
21:00 William O’Connor (Irland) – Beau Greaves (England)
22:00 Keegan Brown (England) – Florian Hempel (Tyskland)

Registrera konto gratis och ta din välkomstbonus vid första insättningen. Seda är det bara att sätta igång och strama dart-VM!

Speltips Adrian Lewis – Daniel Larsson

Ingen lätt uppgift väntar vårt svenska darthopp Daniel Larsson i dart-VM. Han är rankad som nummer 137 i världen och möter under fredagseftermiddagen 33 rankade Adrian Lewis från England. Och ni som hänger med i dartsvängen vet att engelsmännen har ett stort gäng topprankade spelare på världsbästalistan.

Matchen spelas i bäst av 5 set och vi tippar att det blir över 3,5 set till odds 1.53 @ Unibet.