Såhär dagarna innan julafton får vi nöjet att se engelsk cupfotboll ifrån den den Engelska ligacupen EFL Cup. Vi vet, det är inte direkt någon VM-final likt den i söndags mellan Argentina och Frankrike vi kommer få uppleva igen, men ligacupfotboll från England är alltid lika häftigt på sitt sätt. Tisdag 20/12 går det att se på bl.a. ett möte mellan Premier League lagen Newcastle och Bournemouth via live stream direkt hos Unibet och bet365.

Alla matcher i EFL Cup finns att streama live hos antingen Unibet eller bet365.

EFL Cup live stream 20 december

Kl: 20:45
Milton Keynes – Leicester
Newcastle – Bournemouth
Southampton – Lincoln
Wolves – Gillingham FC

Newcastle Bournemouth i EFL Cup 20/12

Dagens hemmalag Newcastle är i strålande form, i alla fall var den det före VM satte igång. I senaste ligamötet den 12 november besegrade man Chelsea med 1-0 och innan det har man haft en otroligt bra höstsäsong med endast en enda förlust i Premier League som kom mot Liverpool den 31 augusti. Man har vunnit sju av de åtta senaste ligamatcherna, så vore det inte för alla oavgjorda matcher man spelade i början av ligasäsongen så skulle man ligga ännu bättre till än den tredje plats i Premier League tabellen man har för tillfället.

Bortalaget Bournemouth vann visserligen mot bottenlaget Everton med 3-0 i sin senaste ligamatch men hade dessförinnan förlorat fyra raka. Oavsett hur formen tilltagit efter det dryga månadsuppehållet på grund av fotbolls-VM så lär det bli svårt för Bournemouth ikväll på St. James’ Park i Newcastle.

Vi tippar vinst för Newcastle med minst 2 måls marginal (asian handicap -1,5) till odds 2.35 @ Unibet.

Oddset är löpande och kan komma att ändras.

Manchester United – Burnley live stream 21/12