Mängder av 32-delsfinaler i FA-cupen avgörs lördag 7 januari 2023 och vi utser här dagens bästa och mest spännande möten att se på via FA Cup stream i mobilen, paddan eller datorn kostnadsfritt 7/1.

FA Cup stream 7/1

Glada är vi något så ofantligt mycket då vi kan streama engelsk FA Cup fotboll direkt i valfri skärmenhet utan kostnad på Bet365 >>>. Men live streaming är förbehållet de som registrerat konto hos bet365, vilket är gratis att göra, och tagit sin välkomstbonus för att få in någon krona på spelkontot. För endast med pengar på spelkontot, räcker med några ören egentligen, så är sport stream tillgängligt.

Bästa 32-delsfinalerna i FA-cupen att streama live på bet365 lördag 7 jan 2023 är enligt oss:

13:30 Crystal Palace (Premier League) – Southampton (Premier League)
13:30 Tottenham (Premier League) – Portsmouth (League One)
16:00 Bournemouth (Premier League) – Burnley (Championship)
16:00 Middlesbrough (Championship) – Brighton (Premier League)
18:30 Brentford (Premier League) – West Ham (Premier League)
19:00 Sheffield Wednesday (League One) – Newcastle (Premier League)
21:00 Liverpool (Premier League) – Wolverhampton (Premier League)

Plocka åt dig av registreringsbonusen som bet365 erbjuder nya spelare: 100% bonus upp till 1 250 kr i spelkrediter.

Speltips Liverpool – Wolverhampton 7 jan 2023

Liverpool åkte på en rejäl dänga mot Brentford i ligan senast. Efter fyra raka ligavinster så blev man tvungen att kapitulera på  Brentford Community Stadium i London med 3-1. Men mot Wolverhampton som är nästjumbo i Premier League är Liverpool solklara favoriter att ta sig till 16-delsfinal. Vi kör ett asian handicap -1,5 med odds 1.97 på Liverpool hos Unibet.

Streama mer fotboll denna lördag

Förutom mängder av fotbollsmatcher från engelska FA-cupen kan vi idag hos både unibet och bet365 även streama Serie A och La Liga fotboll 7/1. Däribland har vi bland annat Juventus, Inter och Real Madrid i farten under lördagen.

Serie A
15:00 Fiorentina – Sassuolo
18:00 Juventus – Udinese
20:45 Monza – Inter

La Liga
16:15 Villarreal – Real Madrid
18:30 Mallorca – Valladolid
21:00 Espanyol – Girona

Varför inte starta upp lördagen med längdskidåkning från Tour de Ski där masstarter står på programmet. Och ni som ännu inte har något för er under fredagskvällen 6/1 kan streama Manchester United – Everton live i FA-cupen. Perfekt inledning på helgnöjet!

Kanske kan lite historik kring FA-cupen intressera dig?