Måndag 9 januari bjuder på fyra heta fotbollsmatcher att streama live. Oxford United – Arsenal live stream ifrån FA-Cupen 9/1 är måndagens hetaste alternativ tycker vi, men alla matcherna nedanför finns att streama live hos bet365 >>>.

18:30 Verona – Cremonese (Serie A)
20:45 Bologna – Atalanta (Serie A)
21:00 Athletic Bilbao – Osasuna (La Liga)
21:00 Oxford United – Arsenal (FA-Cupen)

Oxford United – Arsenal tipset

Vi har under helgen som gått fått se flera favoritfall i FA-cupens 32-dels finaler. Det är ingen total överraskning att vissa lag som anses bör vinna inte klarar sig vidare i cupen. Det är alltid så. Men man kan ändå inte låta bli att förvånas när det händer ibland i alla fall. Till exempel så fick Premier League laget Aston Villa, med svenske målvakten Robin Olsen mellan stolparna, på egen hemmaplan respass av League Two laget Stevenage efter 1-2. Även Premier League laget Nottingham åkte ur mot Blackpool som ligger på nedflyttningsplats i Championship och som tidigare inte hade vunnit en match på nio ligaomgångar i andradivisionen. Dessutom blev det storförlust med 4-1 för Nottingham vilket vi åtminstone höjer på ögonbrynen åt.

När det gäller dagens match mellan Arsenal och Oxford United har vi svårt att se att det ska bli en ny skräll. Även om Oxford kommer ha fansen i ryggen hemma på Kassam Stadium så bör Arsenal vinna ikväll. Det enda vi är osäkra på förstås är hur många av de ordinarie startspelarna i Arsenal som tränaren Mikel Arteta tänker starta matchen med. Trots det väljer vi att spela på Arsenal vinst idag med minst 2 mål (asian handicap -1,5) till odds 1.52 @ Unibet.