Tisdag 10 januari är det dags för EFL cup där Manchester United tar emot Charlton hemma på Old Trafford. Ni ser matchen direkt via live stream hos bet365 >>>. Den andra matchen som spelas i kvällens EFL cup är Newcastle – Leicester. Den visas dock inte via live streaming hos bet365.

21:00 Machester United – Charlton (EFL Cup)
21:00 Newcastle – Leicester (EFL Cup)

Manchester United – Charlton speltips

Charlton som till vardags spelar i League One (divisionen under The Championsship) borde bli en enkel match för United. Oavsett om Manchester United luftar sin trupp och även släpper fram en del ungdomar så borde man kunna ställa ett vasst lag på planen. Det är flera rutinerade spelare som behöver få speltid. Det borde också innebära speltid för t.ex Elanga som suttit på bänken de senaste matcherna. Detta borde vara ett ypperligt läge för svensken att få speltid och visa upp sig för Ten Haag. Manchester United har 5 raka segrar och ser allt bättre ut!

Spelare som borde få speltid är: Elanga, Fred, Garnacho, Lindelöf, Maguire, Martinez, Mctominay och Wan-Bissaka. Ja Manchester United kommer således kunna mönstra en stark startelva vilket borde ge Charlton stora bekymmer i det här mötet.

Vårt speltips blir att Manchester United vinner mötet med Charlton och gör det med minst 3 mål till oddset 1.88 @Unibet

Streama Engelska Ligacupen