Överlägset mest spännande sporthändelsen en torsdagskväll som denna 26/1 är att ägna sig åt Real Madrid vs Atletico Madrid live stream free i Copa del Rey kvartsfinal med avspark 21:00.

Free stream Real Madrid vs Atletico Madrid

Det finns några få fotbollsmatcher i liga- och cupsammanhang som verkligen drar till sig extra mycket uppmärksamhet. Sådana matcher är definitivt lokalderbyn mellan Real Madrid vs Atletico Madrid vilka alla går att se på via free stream hos bådebet365 och Unibet. Då är det samtidigt fantastiskt att vi just idag torsdag 26 januari 2023 har just ett sådant möte att se fram emot ikväll!

Skynda dig att registrera konto enkelt väldigt enkelt hos unibet och bet365, vilket också är gratis att göra.  I samband med detta är det bara att plocka åt dig av din välkomstbonus när du gör en första insättning av spelpengar på spelkontot. Sedan är det bara att börja streama matchen helt fritt:

Unibet och bet365 erbjuder Livestreaming från några av Europas bästa fotbollsturneringar och tar spänningen direkt till din iPhone, iPad eller Android-enhet, samt din dator.

Endast tillgängligt för kvalificerade kunder. Du behöver ha pengar på ditt konto eller ha placerat ett spel de senaste 24 timmarna för att kunna uppleva spänningen.

Real Madrid vs Atletico Madrid tips

Inför dagens Madridderby i Copa del Rey mellan Real och Atletico har lagen snarlik form. I ligan ligger Real Madrid tvåa, 10 poäng före ligafyran Atletico Madrid. Men när det är fråga om avgörande cupmatcher brukar förutsättningarna vara svåra att räkna in i spelkalkylen, särskilt när vi har att göra med ett stekhett Madridderby.

Dagens speltips 26/1: Båda lagen gör mål, odds 1.80 @ bet365.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet men kan komma att ändras.

Real Madrid vs Atletico Madrid live stream free