Brighton är inne i en bra period och tar idag emot Liverpool i FA-cupen hemma med matchstart 14:30. Du ser matchen direkt via live stream hos spelbolaget Unibet.

FA-cupen live stream 29/1

Streama alla matcher i FA-Cupen live under söndag 29 januari 2023 direkt på Unibet >>> som erbjuder ett gratisspel på odds värt 100 kr på sport. Hela helgen är fylld av FA-cup matcher där vi är framme vid 16-delsfinaler.

FA-cupen söndag 29 jan 2023

Manchester City slog ut Arsenal i fredags efter 1-0 hemma på Etihad Stadium där holländaren Nathan Ake gjorde segermålet. Extra intressant med det mötet är också att lagen kommer mötas två gånger till i Premier League och att vi fick en försmak av hur det kommer se ut när ligaspelet ska avgöras. Dagens matcher i FA-cupen:

14:30 Brighton – Liverpool
15:00 Stoke – Stevenage
17:30 Wrexham – Sheffield Utd

Brighton – Liverpool speltips

Enligt spelbolagen är detta möte vidöppet där oddsen för hemma respektive bortaseger är 2.60. När lagen möttes i ligan för endast två omgångar sen så vann Brighton med 3-0. Skottstatistiken 16-6 bevittnade även den om att Brighton vann välförtjänt. Liverpool är inte i närheten av det spel som man visade upp för drygt 1 år sen och lagets 9:e plats i ligan vittnar om att allt inte står rätt till. Brighton däremot gör en riktigt fin säsong och har 3 segrar och 1 oavgjord i de 4 senaste matcherna i ligaspelet.

FA-cupen brukar prioriteras av klubbarna och vi tror inte att något av lagen kommer hålla igen med sina lagutagningar. Liverpool har revanch att utkräva men vi tror återigen att man kommer få det mycket svårt. Hemma på Falmer Stadium har man dock blandat och gett den här säsongen. Det är framfröallt i bortaspelet som Brighton gjort det bättre än övriga lag i ligan vilket just nu gör att laget befinner sig på en 6:e plats i tabellen.

Vårt speltips blir en rak etta på Brighton hemma mot Liverpool till oddset 2.60 @Unibet.

Streama FA Cupen